MediaMarkt

Adatvédelmi szabályzat

A S.C. Secorom S.R.L. a közvetített adatok biztonságát és adatvédelmét garantálja. Az Önök adatainak feldolgozásának céljai a következők lehetnek: termékek és szolgáltatások értékelései, az értesítési szolgáltatásba (hírlevél) való feliratkozás, marketing és reklámozás, statisztikai adatgyűjtés, egy versenyűnkben szereplés, valamint a weboldalunk általános kezelése, egy online hozzászóláshoz való részvétel.

Így a BlackFriday.hu a hírlevelében értesítheti a felhasználókat az aktuális ajánlatokkal, és küldhetnek üdvözleteket, ill. különleges üzeneteket.

Bárki, aki megadta az e-mail címét a BlackFriday.hu honlapon és már nem szeretne szerepelni a listában, nyugodtan kérelmezheti annak törlését a rendszerünkből.

E jogok gyakorlására, dátummal és aláírással kérvényt írhatnak az office@blackfriday.hu e-mail címre. Valamint szükség esetén jogában áll a bíróság elé is fordulni. Ha az Ön adatai közül valamelyik hibásan szerepel, kérjük, ossza meg velünk a lehető leghamarabb.

A BlackFriday.hu megoszthatja az Ön személyes adatait más cégekkel, akikkel partner, vagy akikkel együttműködik, csak miután megbizonyosodtak a partnerség és együttműködés feltételeiről, és arról, hogy az Ön személyes adatai biztonságban maradnak és azok felhasználásai a hatályba lépett törvény keretén belül történik, az alábbiak szerint: marketingszolgáltatók, direkt marketing és egyéb szolgáltatások esetében.

Népszerűsítés