Black Friday 2017: Műfenyő, fényfüzér és medence kellék akció az Infotech-nél!

2017-ben is látogasson el webáruházainkba a Black Friday keretein belül (11.24. – 11.26.) és válogasson kedvére az akciós kínálatunkból. Idén többféle termékkörben kínálunk termékeket kedvezményes áron! Cégünk idén, a 27. születésnapján, 3 webáruházzal és egy szolnoki belvárosi üzlettel várja kedves vásárlóit. Munkatársaink több évtizedes tapasztalattal állnak ügyfeleink rendelkezésére.

 

Amit kínálunk:

Műfenyők, girlandok, ledes fényfüzérek, jégcsapfüzérek, toldható világítások és karácsonyi dekorációs termékek nagy választékban! Kínálatunkban megtalálhatók Dekortrend, EMOS és Somogyi Elektronic márkák, amelyek kizárólag bevizsgált jó minőségű termékeket képviselnek. Ezen termékek egy része, több éve kaphatók kereskedelmi forgalomban, így már bizonyították tartósságukat.

Műszaki termékek akciója!

Háztartási ledes izzók, ledes asztali lámpák, műszaki cikkek, hobby elektronikai kiegészítők, műszerek, autós fejegységek, USB töltők és hangtechnikai termékek.

Medence kellékek szezon utáni akcióban!

Medencék, vízforgatók, szolár szőnyegek, téliesítő kellékek, automata és robot medenceporszívók. Wellis jakuzzik novemberi akciója!

Póker kellékek, francia kártyák, magyar kártyák és bűvész kártyák.

Minden akciós ajánlatunk 11.24. péntek éjféltől 11.26. vasárnap éjfélig, vagy az akciós készlet erejéig tart! Amennyiben egyszerre több webáruházunkban is van online rendelése, azt kérjük a megjegyzés mezőben jelezze! Ebben az esetben egy szállítási költséget számítunk fel. A csomagokat Trans-O-Flex futárral juttatjuk el otthonába. A Black Friday akció egyéb kedvezményekkel nem vonható össze! Szállítási költség a szállítási menüben található, de kollégáink is szívesen adnak tájékoztatást a várható költségről.