Black Friday 2017: Fekete Pénteki akció a JátékShop-ban

A JátékShop a 2017-es évben is megrendezi a Black Friday AKCIÓT, melynek keretében közel 200 kiemelt termék vásárolható meg hatalmas kedvezménnyel. A termékek közt megtalálhatóak a legnépszerűbb gyártók játékai és az idei karácsony nagy slágerei is.

A JátékShop webáruházában több tízezerféle játék található, melyek sok webáruházzal ellentétben valóban raktárkészleten vannak és azonnal rendelhetőek. Érdemes ilyenkor, a Black Friday alkalmával összeállítani a karácsonyi bevásárló listát és egyszerre leadni a rendelést, mely így kényelmesen és gyorsan kerül a fa alá.

 

Természetesen a BLACK FRIDAY kiemelt termékei mellett még több ezer akciós játék található a JátékShop kínálatában, melyek szintén jelentős kedvezménnyel vásárolhatóak meg. Az állandó akciók mellett időszakosan futó promóciókkal is várjuk kedves vásárlóinkat, melyekről legkönnyebben a JátékShop hírlevélre feliratkozva értesülhetnek. Szintén a hírlevél a leghatékonyabb módja annak, hogy egy-egy újonnan bemutatott slágertermék beérkezéséről azonnal értesüljenek vásárlóink.

 

A karácsonyi bevásárlás sok ember számára megterhelő és fárasztó, noha ennek a gyönyörű ünnepnek éppen a pihenés és a család összehozása lenne a célja. Rengeteg időt és energiát takaríthatnak meg azzal, ha az ajándékokat egy megbízható webáruházból szerzik be, mint a JátékShop, ahol a rendelés éjjel-nappal könnyedén leadható és az így megspórolt időt szeretteik körében tölthetik el.

BlackFriday2017