Black Friday 2017: Kétszer lesz idén a Fekete Péntek?!

Magyarországot 2017-ben  a Fekete Péntek két hatalmas hullámban fogja érínteni: november 17-én és 24-én is egyaránt!

Ezekben a hullámos időszakokban a vásárlók olcsón és akciósan juthatnak hozzá a kedvenc termékeikhez, amikre régóta vágytak.

Az üzletek pedig kiüresítik a masszív raktárukat. De mikor is lesz az idén a Black Friday? 

De nálunk biztonságban vannak, mert hátradőlve, egérkattintással lehet a résztvevő üzleteinkből vásárolni. A biztonságos kattintgatásokra 2017. november 17-én és  2017. november 24-én kell odafigyelni!

Black Friday vagy más néven Fekete Péntek fogalmát újragondoltuk Neked!

Az a célunk, hogy biztosítsuk számodra a legjobb online vásárlási élményt, ezért megpróbáljuk összegyűjteni Neked a legjobb webáruházak legkedvezményesebb ajánlatait. Így abban is segítünk Neked, hogy időt és pénzt spórolj az online vásárlással, és az így megtakarított pénzt és időt inkább a családdal, barátokkal és a hobbiddal tölthesd.

A mi csapatunk

Nagyon lelkesek vagyunk, Budapesten és Bukarestben találhatsz meg minket. Azon dolgozunk, hogy számodra a legkedvezőbb és legkedvezményesebb ajánlatokat összegyűjtsük.

Évről évre rohamosan fejlődik a csapatunk, az elkövetkező években Csehországban és Lengyelországban is beindul a szolgáltatásunk. Idén, Ausztriában is beindul a szolgáltatásunk.

Az alábbi összeállításban meglehet tekinteni, hogy a tavaly miként üresítik ki a boltokat a vásárlási láz napján. Ilyenkor ügyelni kell, mert civakodástól kezdve verekedésig is fajulhatnak az interaktusok. De nálunk nem kell erre odafigyelni, mert ITT csak egy pár kattintás választhat el téged a termék megvételétől. És az idei Black Friday akciónk sokkal erőteljesebb lesz, mint a tavalyi és az azelőtti. Tehát, kellemes vásárlást kíván nektek a Fekete Péntek akciót megtartó csapat!

Forrás: youtube / euronews (magyarul)