Black Friday 2019: cdgalaxis.hu >>>

A CD Galaxis szoftver szaküzlet már 22 éve foglalkozik számítógépes és konzol játékszoftverek értékesítésével. A kezdetektől fogva kiemelt fontosságú volt a cég életében a minőségi, de mégis megfizethető, kedvező áron történő értékesítés és a pontos, precíz csomagküldés.

A cég mindig erős saját árukészlettel rendelkezik, a csomagküldési igényeket is jellemzően saját raktárról elégíti ki, így a megrendelő várakozási ideje minimálisra csökkenthető, csomagküldés esetén már sok esetben akár másnapra megérkezik a küldemény, személyesen pedig megvásárolható a cég budapesti üzletében is.

Az átvételi módok listája is folyamatosan bővült az idő során, MPL és Sprinter házhozszállításon kívül már a most 10 éves Pick Pack Pontokon (hírlapárusok, benzinkutak, egyéb üzletek), Posta Pontokon (postahivatal, benzinkutak, egyéb üzletek), sőt Foxpost csomagautomatákból is át lehet venni a kiválasztott termékeket.

Black Friday (Fekete Péntek) alkalmából, számos játék és könyv most elképesztően alacsony áron vásárolható meg! További információk: https://cdgalaxis.hu