Black Friday dedoles.hu: Nekünk a természet az első!

Black Friday dedoles.hu: ITT megtekinthető

Elképzelésünk …

… azt jelenti, hogy jobbá tegyük a világot. Ez a cél, amelyen 2012 óta keményen dolgozunk. Szeretjük a természetet és pozitív módon próbáljuk megváltoztatni a társadalmat. Ezért támogatjuk a környezet és a manuális kézművességet. Mindig szeretnénk túllépni ügyfeleink elvárásait. Nem csupán egy online áruház vagyunk – több ezer elégedett vásárló és rajongó közössége vagyunk.

Nekünk a természet az első

A természet mindig a legfontosabb prioritásunk. Hosszú távú elkötelezettségünk a természet védelme és más emberek számára, hogy csatlakozzanak erőfeszítéseinkhez. Ezért fenntartható folyamatok révén létrehozott környezetbarát termékeket keresünk, támogatunk a természetvédelemre összpontosító projekteket és rendszeresen tájékoztatjuk ügyfeleinket a természet szépségéről. Munkahelyi újrafeldolgozást is végezünk 🙂.

Pólóinkat az Oeko-Tex 100 tanúsítja (ez egészségre ártalmatlan tanusítvány). A pólók organikus, vízbázisú színekkel vannak nyomtatva, amelyek biztosítják, hogy nyomtatásuk hihetetlenül valósághűnek tűnik, és hosszú ideig tart. A színeket közvetlenül az ing pamutszálaira alkalmazzák. Egyéb organikus termékeket is kínálunk – gyertyáink szójaból, bambusz zokniból és szappanokból készültek, amelyek gyógynövényekből készültek, nem tartalmaznak tartósítószereket. Ceruzaink növekedhetnek, viszont az ökozsákok ezer műanyag tasakot takaríthatnak meg.
Őszinte együttműködés
2016-ban az egyik fő célunk a helyi termelőkkel és kézművesekkel való együttműködés kiterjesztése. A kiváló minőségű termékek nemcsak környezetkímélőek, hanem egyre népszerűbbek az ügyfelek körében.

Te + Mi

Az emberek egy generációja számára vagyunk itt, akik törődnek a ruhák minőségével és a bolygónk jövőjével is. Te lennél az egyik? Ajándékozd meg magad! Keress egy Dedoles pólót, amely jellemez téged, és öltözz fel egy darabbal a természetből.