Leddiszkont.hu Black Friday: Ajándékozzon fényt karácsonyra!

 Ajándékozzon fényt karácsonyra!

Ne feledje, a ledes világításkkal Ön dupla ajándékot ad, egyszer a terméket, másodszor az évekig tartó, akár 90%-os energia megtakarítást!

Most mindezt megteheti /11.26-11.29/ 25% kedvezménnyel, készleten 400.000 termék! http://leddiszkont.hu/

Napjainkban a led világítás már nem ördögtől való, a fényerő a magas 90-120 Lumen/W értékű termékeknél már megfelelő és bárki megengedheti magának, sőt kötelező is alkalmazni, akinek fontos a rendkívül ritka csere /akár 10 év! /periódus, az alacsony villanyszámla és a Földünk jövője!

A led világítás nagy utat járt be a kezdeti, csak hangulatfénynek alkalmas /2000-2008/ Ledektől, a közepes fényű, már értékelhető fényű Ledeken /2009-2013/ keresztül napjainkig, amikor elérkeztünk oda, hogy a Life Light ledekkel minden hagyományos világítás kiváltható!

A leddiszkont.hu, mint a Life Light led kizárólagos importőre ezt az utat végigjárta, már 11 éve van jelen a magyar piacon. Címszavakban rólunk: 2009 a kezdeti próbálkozás: 40-60 fajta tucat ledes termék, a garancia 1 év. 2013 a minőségi ugrás: nem vibrálós fényű ledek bevezetése, fényerő 90-120 Lumen/W, a garancia 2 év. 2015 az új 2700 kelvines paletta bevezetés, garancia 3 év! Napjainkban 4 saját üzlet és több mint 400.000 termék raktáron!

2017-tól minden termékünk kapható 4000 kelvines közép fehér fénnyel is, ez a napfény színe!

Mert a led világítás fénye ne vibráljon!

A Life Light ledek 95%-ának nem vibrál a fénye, ez egyedülálló a magyar piacon, mert más forgalmazóknál ez az arány pont a fordítottja, a 95%-uknak a fénye vibrál! De miért is baj a vibrálás? A vibrálós fényű ledek olcsó kapacitív driverrel vannak szerelve, ezáltal az élettartalmuk rövidebb, mint a nem vibrálós, drágább elektronikus driverrel szerelt termékeké! A vibrálós fényű led világítás mellett olvasóknak, irodai dolgozóknak megfájdulhat a fejük / ugye ez ismerős a fénycső alatt dolgozóknak?/, illetve olyan üzemekben, ahol nagysebességű forgó gépek üzemelnek/ asztalos üzem, fémipari üzem/ kifejezetten tilos a vibrálós fény, mert levághatja emiatt a dolgozó akár a kezét is! A telefonja fényképezőjével ellenőrizheti, ha csíkozódik a kép, akkor az bizony vibrál!

Mire figyeljenek led világítás vásárlásakor? Kerüljék az 6-12 hónap év garanciás termékeket és ahol a dobozt is kérik a garanciaérvényesítéshez! Ne vásároljanak piacon, mert a garanciát nem fogják tudni érvényesíteni és ott csak a rendkívül alacsony 40-60 Lumen/W termékeket árulják! Ne csak a W számot figyeljék, mert egy 8W körteégő lehet 4-500 lumenes is, a Life Light led körte pedig 800 Lumen!

Leddiszkont.hu minden ami led világítás