A jofogas.hu Black Friday 2018 akciója Magyarországon

Az internetes vásárlás nem csak a webáruházakban, hanem az aukciós oldalakon is nagy mennyiségben történnek, hazánkban erre a jofogas.hu nyújt erre lehetőséget. A similarweb statisztikai oldal felmérése szerint a jofogas.hu aukciós oldal Magyarország top10 leglátogatottabb weboldala!

A jofogas.hu oldal fejlődése hazánkban:

A jofogas.hu oldal Magyarországon 2010-ben indult, és 2013-ban lett hazánk piacvezető apróhirdetési oldala, ahol bárki ingyen, akár regisztráció nélkül hirdethet. A portált a budapesti székhelyű Schibsted Classified Media Hungary Kft.üzemelteti.

A similarweb.com oldal, amely az oldalak forgalmát és a felhasználói élményt méri és hasonlítja össze más internetes oldallal, azt az eredményt adta, hogy Magyarországon a 10 legkeresettebb oldalok közé, a 10-ik helyen található a jofogas.hu weboldal. A következő weboldalak előzik meg ezt az apróhirdetés oldalt: facebook, google, youtube, index.hu, instagram, origo.hu, freemail.hu. Többet keresik az aukciós oldalt a felhasználók, mint az emag, a mediamarkt, meg a mall.hu webáruházakat. Ezeket az adatokat a mai napon, 2018. szeptember 7-én mértük. Ez az információ nem egész évre vonatkozik, de ez sokat elárul az internetes felhasználók szokásairól.

Miről szól általában az apróhirdetés az oldalon?

Ha feleslegessé válik egy tárgy, akkor azt meglehet hirdetni az aukciós oldalon, ahol mások, akik pont azt keresik megvásárolhatják nagyon jó árfekvésben. Mivel általában használt vagy felújított termékekről van szó, emiatt a piaci értékénél alacsonyabb áron juthatnak hozzá az érdeklődők.

A tárgyak, amiket oly gyakran meghirdetnek, lehetnek: gyerekjátékok, ruházat, parfümök, órák, számítógépek, laptopok, monitorok, motorbiciklik, de autót és ingatlant is megszoktak hirdetni a jofogas.hu oldalon. Sokmindent meglehet hirdetni ezen az oldalon, ellenben szexuális szolgáltatásokat, fegyvereket, és hasonló kaliberű termékeket vagy szolgáltatásokat nem engedélyez az oldal.

A jofogas.hu Black Friday 2018 akcióiról:

A múlt években a sima eladók is felzárkóztak ehhez a Fekete Pénteki, vagy eredeti nyelven: Black Friday trendhez, és ők is úgy reklámozták az eladott terméküket, hogy ez most a Black Friday keretén belül van, és így sokkal olcsóbban juthatnak hozzá, mint év közben. Ilyenkor az lakósság is úgy tapasztalja, hogy sok számukra felesleges dolgot ilyenkor kitehet a netre, a Fekete Péntek branddel meghirdethet. Emiatt a bolhapiac is igen fontos szerepet kap és érdemes mindenképp az apróhirdetés oldalakat is követni.

De VIGYÁZAT: nagyon oda kell figyelni, és saját felelőségre vásárolni. Mi azt támogatjuk csupán, hogy ott is érdemes körülnézni Black Friday-kor, ami idén november 23.-án lesz. Viszont mi nem garantálhatunk semmit, hogy azok a vásárlások mennyire biztonságosak! Ezért érdemes végignézni az értékeléseket, hogy arról a regisztrált eladóról hogyan vélekednek mások.

Kövessétek továbbra is a BlackFriday.hu internetes oldalt, és a Népszerű Áruházainkat, és a Cikkeinket! Meg iratkozzatok fel a hírlevelünkhöz is és Like-oljátok a Facebook oldalunkat is!

További jó vásárlást!