Black Friday 2014: Az iPhone 6 Plus hajlik majd a zsebben

Az előző cikkekben arról írtam, hogy mikor jön ki a piacra az új iPhone 6 és arról, hogy már ingyen letölthető az IOS 8. Ma viszont rá szeretnék mutatni valami nagyon érdekesre, ami napok óta terjedt a neten és elég nagy port kavart, éspedig arra, hogy az iPhone 6 Plus igen is hajlik a zsebben. Ha majd megvásárol egy ilyen készüléket, akkor vigyázzon arra, hogy ne hagyja túl sok ideig az elülső zsebében, mivel a tesztek kimutatták, hogy a készülék bizonyos körülmények között nagyon is könnyedén hajlik. Jelentések is születtek az Apple fórumokon, miszerint az iPhone 6 Plus elkezdett görbülni valakinek a zsebében, ami után sok ideig tartotta azt benne.

És persze emiatt létre is jöttek logikus magyarázatok, miszerint: az új készülék házára, az Apple, alumíniumot használt, amely nagyon könnyedén hajlítható fém. És az iPhone 6 Plus meg az iPhone 6 vékonyabbak, mint az előző telefonok és a felületük is nagyobb. És ha valaki egy kis nyomást is gyakorol a készülékre – akár egy nadrágzseben keresztül – az alumínium külső görbülni kezd. Feltehetően majd hamarosan megvásárolható lesz a külső tok is erre az új készülékre az iStyle webáruházban, ami megvédi a telefont a bekövetkezhető károktól.

Ez nem az első olyan telefon, ami a zsebben hajlik, mivel az iPhone 4-es és iPhone 5-ös is görbült a maga idején, utána lehet nézni a Google-on, akit ez külön érdekel. És ez nem csak Apple „specifikum”, például egy Sony Xperia okostelefon is hajlik, ha túl sok ideig tartják zsebben.

iphone4bent-640x360

show

Xperia-Z1-Screen-Bent

A Youtube-on, az Unbox Therapy  kanálison rávették magukat és megpróbáltak egy iPhone 6 Plus telefont meggörbíteni, az alábbi videón meg is lehet tekinteni.

A fenti írás alapjául a mashable.com/2014/09/23/bent-iphone-6/ cikke szolgált.
Fotók: google images

Black Friday 2014

httpv://www.youtube.com/watch?v=znK652H6yQM