Black Friday 2014: Digitális erőszak miatt, állig felfegyverkezett rendőrök jelentek meg a helyszínen

Egyből tízen siettek a helyszínre, de kiderült, hogy nincs valódi erőszakról szó…

Néhány stockholmi fiatal egy szombat estén videojátékozott, azonban a szomszédok bizonyosan nem hallottak egy nagyon híres játékról, éspedig a Call of Dutyról… A robbanások, lövöldözések és a hangos kiabálások annyira hitelesek voltak, hogy odahívták a rendőröket, hogy vizsgálják meg mi is történik abban a lakásban.

Mivel a rendőrök nem arra számítottak, hogy videojátékozó fiatalok lesznek ott, állig felfegyverkezve, tízfős csapattal rohantak ki a helyszínre.

De a sikeres rajtaütés során, a fiatalokat az utcára terelték és kiderült, hogy nincs is szó valódi lövöldözésről illetve erőszakról. Csupán az egyik fiatal bevallotta, hogy valóban verbális abúzus volt, mivel az egyik tag viselkedése ciki volt a többiek számára.

Mit várhatunk majd a legújabb Call of Duty: Advanced Warfare -től, ami November 4-én jelenik meg világszerte és Magyarországon? Grafikailag és hangilag is annyira realisztikus lesz, hogy majd esetleg dronokat küldenek azokra, akik majd hangosan játsszák? Majd minden kiderül, én is türelmetlenül várom. Addig is egy kis ízelítővel tudok szolgálni egy alábbi Call of Duty: Advanced Warfare trailerrel.

A fenti írás alapjául a saylok.5mp.eu/web.php?a=saylok&o=HFOwLuSJqA cikke szolgált.
Fotó: saylok.5mp.eu/web.php?a=saylok&o=HFOwLuSJqA

Black Friday 2014

 

httpv://www.youtube.com/watch?v=sFu5qXMuaJU