Black Friday 2014: Magyarországon is elérhető lesz a Netflix

Igen, a napokban terjedt a hír a neten, miszerint a Netflix több mint valószínű, hogy a videstreaming szolgáltatásával hamarosan Magyarországon is elérhető lesz. Egy jó ideje terjeszkedik Európában, és a Webisztán szúrta ki, hogy a vállalat egyik álláshirdetésén magyar nyelvspecialistákat is keresnek, akiknek a feladata a szolgáltatás magyarosítása lesz. Majdnem biztos az a tény, hogy ez a szolgáltatás elérhető lesz a .hu domain alatt is.

A Netflixre befizetők a videostreaming szolgáltatáson keresztül fix havidíj ellenében korlátlanul nézhetnek filmeket és sorozatokat, mivel a szolgáltatás katalógusában sok ezer film és sorozat közül lehet majd választani. A Netflix elérhető lesz számítógépről, androidos készülékekről, iPhone-ról és iPad-ről, valamint PlayStation, Xbox és Nintendo konzolokról is. Pillanatnyilag a trend egyik legkomplexebb ajánlórendszerét fejlesztik ki, hogy az segítsen majd a szolgáltatás felhasználóinak a filmek kiválasztásában.

Ha szeretne értesülni arról, hogy pontosan mikor indul el Magyarországon a Netflix, akkor lájkolja a Black Friday Hungary Facebook oldalunkat és ott megtudja.

A fenti írás alapjául a hvg.hu/tudomany/20140926_vegre_jon_a_netflix_magyarorszagra és a webisztan.blog.hu/2014/09/26/jon_a_netflix_magyarorszagra cikke szolgált.
Fotó: google images

Black Friday 2014