Black Friday 2016: alkalmából a MOS Webáruház is készül

A Black Friday alkalmából a MOS Webáruház is meglepetéssel készül a vásárlók számára: 10%-os kedvezmény minden termékre, az akciós termékek kivételével. Ingyenes lesz a szállítás bruttó 10.000 Ft fölötti vásárlás esetén. A vásárlók minőségi írószerek, ajándéktárgyak, valamint hobbi és kreatív termékek közül is válogathatnak. Óriási választék, nincs sorban állás, csak gyorsan kell kattintani a „Rendelés” gombra.
November 25-én a MOS Webáruház vásárlói a minőségi irodai és írószer eszközök mellett számos ajándéktárgy közül is válogathatnak. Így könnyedén megtalálhatják az ideális karácsonyi ajándékot bármelyik családtagjuk számára. Melyik gyermek ne örülne egy szárazon törölhető mágnestáblának, vagy egy bárhová felhelyezhető krétás táblának? A felnőttek ízléses borítású naptárak, zsebórák, gravírozható ajándéktárgyakat és még rengeteg különleges termék közül válogathatnak webáruházunkban!

Érdemes lesz kihasználni a Black Friday által nyújtott ritka lehetőséget. A már eleve akciós termékek kivételével 10%-os kedvezményt kínálunk az összes termékre, továbbá ingyenes lesz a szállítás minden bruttó 10.000 Ft fölötti vásárlás esetén.
Érdemes kihasználni a lehetőséget, hiszen már közelegnek az ünnepek, a november 25-én (vagyis karácsony előtt egy hónappal) tartott Black Friday pedig kiváló alkalmat nyújt arra, hogy hamar és olcsón megússzuk az ajándékvásárlást, vagy még időben beszerezzük az ünnepléshez szükséges apróságokat.
Bár a féktelen vásárlási láz sokszor elképesztő sorokat és zsúfoltságot eredményez az üzletekben, szerencsére ma már az online áruházak is részt vesznek az akciódömpingben. A vásárlók így biztonságban, kényelmesen hátradőlve, néhány kattintással megtömhetik virtuális kosarukat a jobbnál jobb akciós termékek utolsó darabjaival.
A tengerentúlon csak Black Fridayként, azaz fekete péntekként emlegetett napon a boltok hagyományosan kiürítik a raktáraikat és leárazzák termékeiket, melynek hírére aztán hatalmas tömegek rohamozzák meg az üzleteket és bevásárlóközpontokat, hogy időben lecsaphassanak az utolsó akciós darabokra. Alapvetően tehát egy amerikai eredetű szokásról van szó, a jelenség azonban egyre inkább kezd elterjedni Európában, köztük Magyarországon is. A Black Friday további részleteiről pedig az esemény magyar honlapján tudhatnak meg többet az érdeklődők.

cikk-logeefffeeeo

Kattints ide, hogy láss más akciókat!