Black Friday 2016: Media Markt Magyarországi akciója

Black Friday 2016: a Media Markt durván jó kedvezményekkel készül
Európa és Magyarország legnagyobb műszaki kiskereskedője, a Media Markt mind a 24 áruházában és a webáruházában is durván jó kedvezményekkel és széles termékkínálattal készül a novemberre. Tavaly akár 75%-os leárazást is megcsíphettek a szemfüles vásárlók, várhatóan 2016-ban sem kell kevesebbre számítani.
Az alábbiakban néhány hasznos tanácsot adunk a felkészüléshez.

mediamarkt

media markt

Hírlevél, Facebook
Ha jól értesült akarsz lenni az akciókat illetően, mindenképp iratkozz fel a Media Markt hírlevelére és kövesd őket Facebookon. Nem ritka, hogy ezeken a fórumokon hamarabb tesznek ki információkat, például előre megmutatnak egy-egy akciós terméket vagy közzéteszik az akció pontos kezdetét.
Hírlevél >

Kívánságlista
Érdemes felkészülni: jó előre átnézni a teljes kínálatot, elolvasni az értékeléseket, kívánságlistára helyezni a termékeket, így a Black Friday napjára már valóban csak a kosárba rakás és a gyors vásárlás marad. Ezzel a módszerrel másokat megelőzve csaphatsz le a kinézett háztartási gépre, notebookra, más akciós műszaki cikkre.

Webáruházi vásárlás
Fontos információ, hogy a kiszállítás ingyenes a Black Friday alatt. A csomag kiszállítását kérheted otthonodba, munkahelyedre, vagy a 2500 Posta Pont, 700 Pick Pack Pont, 125 MOL benzinkút egyikére. Fizethetsz átvételkor készpénzben, vagy online (bankkártyával, hitelkártyával, átutalással, vagy akár Media Markt ajándékkártyád is felhasználhatod).
Tudtad, hogy a Media Markt webáruháza a törvény által előírt 14 nap helyett összesen 60 napot biztosít a vásárlástól való elállásra?
Media Markt webáruház >

Áruházi vásárlás
Magyarországon – a webáruházon kívül – 24 áruháza is van a cégnek. A teljes Media Markt áruházlista megtalálható a honlapon is, ez pedig igen hasznos segítség lehet a Black Friday előtti készülődéshez. Ellenőrizheted az otthonodhoz, munkahelyedhez legközelebbi üzlet nyitva tartását, megtervezheted az útvonalat, Google Maps-en követheted a forgalmat is.
Media Markt áruházlista >

Csak megbízható helyről vásárolj!
Végezetül azt javasoljuk, hogy körültekintően válaszd meg, hogy hol vásárolsz. Okosan döntesz, ha olyan magyar kereskedőt választasz, amelyik ismert, megbízható, ellenőrizhető, weboldalán fel vannak tüntetve az elérhetőségei -, ide értve a címét, telefonszámát – és cégadatai. Így kiküszöbölheted, hogy egy esetleges garanciális ügyintézés vagy elállás esetén kellemetlen meglepetések érjenek.

 

Egyéb blackfriday akciónk!