Black Friday 2016: Ismét a Pindur Palotában!

Ha szeretnél egy barátságos játszótársat, valakit, aki segít eligazodni a játékok világában, látogass el a Pindur Palotába!

Több ezer játékkal várunk online, és/vagy személyesen is Káposztásmegyeri játékboltunkban. Míg te nézelődsz, gyermeked a játszóházban elengedheti magát, apa pedig egy jó kávé mellett hátradőlhet egy kicsit.
2016.11.25-án Black Friday  akciónk keretében minden 5000.- feletti megrendelést ingyenes kiszállítással vállalunk.
Emellett az alábbi kedvezmények közül választhatnak kedves vásárlóink a Black Friday alkalmából:

-20% kedvezmény minden Nici termékre
-15% kedvezmény a vásárlás végösszegéből
Ajándék Lego alakú radír minden Lego vásárlása esetén
Akciónkról részletes leírást itt találsz.
Egyéb akciós termékeinket külön ezen a linken is megtalálod: https://pindurpalota.hu/akcios-jatekok

pindur palota

pindur palota

Játékbolt

Több ezer játékunk készletről, akár a polcról is levehető, ennek köszönhetően 1-3 napon belül kiszállítjuk a megrendeléseinket. Vásárlóink kényelmét szem előtt tartva, többféle szállítási és fizetési megoldás közül is választhatnak, akik mellettünk döntenek. 2016-ban a Pindur Palota saját varrókészleteit is piacra dobta, kielégítve a felmerült igényeket.
Cégünk egyedüliként importálja a minőségi díjas Berenguer babákat Spanyolországból. A legnagyobb márkák mellet, mint a Lego, Simba, Siku, Fisher Price, Piatnik, stbsbt, megtalálhatóak alacsonyabb árkategóriájú termékek is kínálatunkban. A játékok mellett számtalan íróeszköz, kreatív hobby készlet is van. Cégpolitikánkban elsődleges helyen áll a minőségi, és barátságos kiszolgálás, akár valaki a boltunkba látogat el, akár internetes felületünkön keresztül lép velünk kapcsolatba.
Igyekszünk a lehető legpontosabb termékleírásokkal biztosítani a vásárlás folyamán a kielégítő tájékoztatást egy-egy termékről, de ha a leírtakon kívül bármilyen egyéb kérdés felmerülne, ügyfélszolgálatunk igyekszik minden kérdést, a lehető leghamarabb megválaszolni.
Facebook oldalunkon folyamatosan kínálunk akciókat, nyereményjátékokat ezért mindenképpen érdemes bennünket követni.

pindur palota

pindur palota

A Játszóház

Játszóházunkba 0-8 éves korig várjuk a gyerekeket, milliónyi felejthetetlen élménnyel. Labdatenger, csúszda, labirintus, játékkonyha, babagondozó center, frédi béni kisautó, társasjátékok, trambulin, Duplók, Lego, és minden, amit a gyerekek imádnak. A játszóházat úgy alakítottuk ki, hogy a szülők mikor körbe leülnek, jól láthatják a gyerekeket, így nem kell őket folyamatosan kísérgetni, ha meg szeretnének inni egy kávét például.

Láss egyéb fekete pénteki akciókat!