Black Friday 2016: A Tantaki.hu hatalmas kedvezményei

Hatalmas kedvezményekkel várunk a Tantaki webáruházban a 2016-os Black Friday napján

Ezen a napon akár -70%-os kedvezménnyel tudod beszerezni az örömteli és játékos tanuláshoz nélkülözhetetlen oktatóanyagokat, CD-ket és DVD-ket.
Ha gyermeked lemaradt valamelyik tantárgyból, esetleg nem érti a tanár magyarázatát, vagy beteg volt, és szeretné bepótolni a tananyagot, akkor használd segítségül a Tantaki oktatóprogramokat, amellyel játék a tanulás!
Meglátod, ezzel gyermeked önállóan és élvezettel fog tanulni, és még az önbizalma is visszajön!
Ha még nem találkoztál velünk, akkor ITT ingyenesen ki tudod próbálni a Tantaki DVD-it, beleshetsz a tanítási módszerünkbe, és gyermeked is tehet egy próbát ingyen.
A tesztelés után ne felejtsd leadni a rendelésed 2016. november 25.-én pénteken éjfélig, hogy a Black Friday napján elérhető legmagasabb kedvezménnyel tudd megvásárolni a sikeres tanulás eszközeit.

A Tantaki oktatóprogramok már 8 éve segítik a szülőket és gyermekeiket a tanulás megkönnyítésében.

A világ 72 országában több, mint 91.000 gyermek próbálta ki az oktatóanyagainkat, és több ezren használják minden évben a tanulásuk során. Ez a módszer egy kipróbált és letesztelt tanulási mód, amely mosolyt és örömöt csal minden gyermek és szülő arcára.

 

tantaki

tantaki

 

A szülők véleménye a programokról:

„Én bevásároltam elég sok terméketeket, megnézve alaposan, demót lejátszva. Gyermekem, aki most lett 7. osztályos és tavaly sajnos matematikából korrepetálás mellett 2-es lett év végén, most augusztus végén gyakorolva a Tőletek vásárolt DVD-ből az órán brillírozik. Jó kedvvel jön haza, hogy ő volt a legjobb ma is matematika órán. Mire hazaértem a házi feladatát megcsinálta hibátlanul. Igaz nemrég kezdődött az iskola, de nagyon bízom töretlen kitartásában, és ezúton szeretném megköszönni, hogy elkészítettétek ezeket a szuper cd, dvd-ket!”
Üdvözlettel, Ágnes
—————————

A Tantaki számunkra egy csodálatos ajándék!

Évfolyamonként tökéletesen feldolgozott tananyagot állít össze. A gyerek számára élvezetes formában adja meg a lehetőséget, folytatja vagy újrakezdi?

A gyerek élvezi, hogy önállóan dolgozhat, megtanult önállóan tanulni.

5. osztályos unokánk “beszedett” pár kettes dolgozatot, egyes feleletet. Azt hitte magáról, ő sose tudna jó jegyeket szerezni. Nem volt önbizalma se. És akkor én beígértem neki “extra” zsebpénzt, amiért megdolgozhat, mégpedig sok gyakorlással és a jegyei kijavításával.
És a gyerek rákapcsolt! Április óta önként bevállalt felelésekkel magyarból, töriből, matekból hozott 16 darab ötöst, 12 darab négyest! A tanárok el vannak képedve, mi lett ezzel a gyerekkel. Osztálytársa kérte, magyart tanuljon vele, segítsen neki….. örömmel tanul, többé nem idegeskedik. A kicsi is (2. osztályos) “tantakizik”, és az ő előmenetelét is dicsérik. Vidáman mondja az anyunak: ma is jó napom volt!
Persze ehhez kell a tanárok jóindulata, hogy bárki-bármelyik nap fél nyolckor jelentkezhet felelni.
De a Tantaki anyagok nélkül nem lettek volna soha ilyen eredményesek! Ilyen magabiztosak!
Köszönet érte!
Tribuszné Marika
————————–

„A gyerek kivirult, örül, ha lemezről tanulhat, és okosabb lett!

Hála nektek, Erika! Mindenkinek tudom ajánlani, mert az önhibán kívül hátrányos helyzetű gyerekek nem hülyék, hanem nem megfelelően próbálkoznak a tanításukkal!
Viszont egyedül is képesek koncentrálni, újrakezdeni, élvezni a tanulás nyújtotta örömöt! És persze minden, nem beteg, kisdiáknak is meg kell ismernie ezt a módszert, mert növeli a gyerek önbizalmát!!!”
Üdv, Mária

Legyen a Te gyermekednek is hasonló sikerélménye a tanulásban!
Szerezd meg a számotokra megfelelő tananyagot még ma!
http://vasarlas.tantaki.hu

Láss egyébb fekete pénteki akciókat: www.BlackFriday.hu