Black Friday 2016: A horzrt.hu fekete pénteken

hrzt

Játék Mindenkinek, mert játszani Érték!

Szeretné igényes, minőségi és egyedi játékokkal meglepni gyermekét?

Akkor a HOR Zrt. a legjobb választás Önnek! NOVEMBER 25-27. között több mint 1500 féle különleges fejlesztőjáték között válogathat, amelyeket most akár 60%-os kedvezménnyel vásárolhat meg a webáruházunkban.

A HOR Zrt. 25 éve vezető szerepet tölt be a magyarországi fejlesztőeszközök piacán.

Cégünk 100 %-ban magyar családi tulajdon, mely mára országos és nemzetközi ismertségre tett szert. Évtizedek óta azon fáradozunk, hogy a már meglévő termékkörünket, olyan új, tartós és esztétikus fejlesztőeszközökkel és játékokkal bővítsük, melyek megfelelnek az egyre növekvő intézményi és lakossági igényeknek. Játékainkat ellenőrzött, megbízható gyártóktól szerezzük be, ezzel is erősítjük vásárlóink bizalmát és hűségét! Folyamatosan nyomon követjük a nemzetközi trendeket, garantálva ezzel a cégünk iránymutató szerepét a hazai piacon.

Játékainkkal, eszközeinkkel minden bizonnyal már találkozott gyermeke, unokája bölcsődéjében, óvodájában, vagy akár iskolájában is. Most itt a fantasztikus lehetőség, hogy Ön is megszerezhesse azokat a speciális, esztétikus és minőségi játékokat, amelyeket a pedagógusok is örömmel ajánlanak!

hryt-2

Kínálatunkban a népszerű HAMA vasalható gyöngyök mellett, csodaszép fa játékok, minőségi mozgásfejlesztő eszközök és számos különleges termék található meg!

A BlackFriday akciós hétvégére olyan minőségi, és egyedi terméket válogattunk össze, amelyek a fejlesztőjátékok piacán kiemelkedőek.

Az akcióban szereplő játékok mindegyike raktárról azonnal elérhető a készlet erejéig!

Megrendelését 3-4 napon belül kiszállítjuk Önnek, (akár Pick Pack Pontra is) így Ön kényelmesen, sorban állás nélkül vásárolhatja meg, akár már most Karácsonyra vagy Mikulásra azokat az ajándékokat, amelyek mosolyt varázsolnak gyermekei arcára! Budapest, Péterfy Sándor utcai üzletünkben személyes átvételre is van lehetőség. A választás csak Önön múlik!

Látogasson el a http://www.horzrt.hu/ webáruházunkba, és válasszon a több ezer játékunk közül!

hortzt-3

Amennyiben kérdése merülne fel a rendeléssel, vagy bármelyik termékünkkel, játékunkkal kapcsolatosan, keressen bennünket bizalommal a (06-1) 322-5221 vagy a (06 20)261-6001-es telefonszámon illetve a webaruhaz@horzrt.hu e-mail címen, hiszen szakértő csapatunk készséggel áll a rendelkezésére!

Üdvözlettel,

A HOR Zrt. csapata

Kattints ide, hogy láss más akciókat!