Fekete Péntek 2016: CD Galaxis

Ismét Black Friday a CD Galaxis-ban!

A CD Galaxis szoftver szaküzlet már 19 éve foglalkozik számítógépes és konzol játékszoftverek értékesítésével, mely termékpalettát időközben kiegészítettük a sokak által keresett sikerkönyvekkel, és digitálisan letölthető játékokkal is. Cégünk filozófiájában a kezdetektől fogva kiemelt fontosságú volt a minőségi, de mégis megfizethető, kedvező áron történő értékesítés, a pontos, precíz csomagküldés, igényes árukezelés az év minden napján.

A cég mindig erős saját árukészlettel rendelkezik, a csomagküldési igényeket is jellemzően saját raktárról elégíti ki, így a megrendelő várakozási ideje minimálisra csökkenthető. Csomagküldés esetén jellemzően másnapra megérkezik a küldemény, személyesen pedig minden megvásárolható a cég budapesti, belvárosi üzletében.

cdgalaxisuzlet-nagy

Az átvételi módok listája is folyamatosan bővült az idő során, az üzletben történő személyes átvétel és a GLS házhozszállításon kívül ma már Pick Pack Pontokon (hírlapárusok, benzinkutak, egyéb üzletek, 240 település 700 pontján), Posta Pontokon (országszerte, 2600 postahivatal és 125 MOL benzinkút), valamint FoxPost átvételi pontokon (automatizált csomagkiadó autómaták országszerte, forgalmas helyeken, bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, kb. 60 helyszínen) is át lehet venni a kiválasztott termékeket.

A CD Galaxisban 2016. november 25-én, a Black Friday (Fekete Péntek) alkalmából, számos játék lesz – egy napig – elképesztően alacsony áron megvásárolható, mind személyesen az üzletben, mind pedig csomagrendeléssel.

Az idei év nagysikerű játékai mellett, mint a Total War: Warhammer, a Mafia III, a Deus Ex Mankind Divided, a Mirror’s Edge Catalyst, a korábbi évek sikerjátékai is kedvező áron lesznek Fekete Pénteken, mint például a Grand Theft Auto 5, a Sims 4, a Might&Magic Heroes 7, a Battlefield 4, a Battlefield Hardline, a Dragon Age Inquisition, a Titanfall vagy a SimCity és csatlakozik az akcióhoz a Witcher 3 Game of the Year Edition változata is.

mafia3-banner gta5-banner

A játékok többsége nem csak PC-n, de PS4-en és Xbox One-on is remek áron lesznek kaphatóak.

PS4 és Xbox One gépekre alacsonyabb áron lesz kapható a Just Dance 2017, az XCOM 2, a Titanfall 2, az Overwatch, a Farming Simulator 2017, az exkluzív játékok közül pedig például PS4-en a No Man’s Sky, Xbox One-on a Gears of War 4.

A korábbi generációs konzolokra, azaz PS3-ra és Xbox 360-ra sajnos sok újdonság már nem jelent meg mostanában, de a klasszikus játékok itt is pénztárcabarát áron lesznek elérhetőek.

 

Teljes aktuális PC és konzol Black Friday ajánlatunk az alábbi oldalunkon olvasható: https://cdgalaxis.hu/blackfriday

 

PC játékok Digitális Vásárlással is kaphatóak nálunk, ennek kapcsán is lesznek Black Friday akciók.

Digitális vásárlás esetén a teljes folyamat elektronikusan zajlik: internetes bankkártyás fizetést követően, emailben küldjük el a kért játék kódját és az e-számlát.

Aktuális digitális Black Friday ajánlatunk itt olvasható: https://cdgalaxis.hu/ddl-akcio

Ezen kívül könyves Black Friday-t is tartunk, melynek keretében minden könyv 30% kedvezménnyel vásárolható meg (a könyvesbolti árhoz képest): https://cdgalaxis.hu/konyv

book-2016-11-27-1