Black Friday 2016: A Fürgefutár.hu, a szállítások booking.com-ja

Fekete péntek 2016: Ne csak a vásárlásra, a szállításra is gondolj a Fürgefutár.hu-val!

Hamarosan itt van a 2016-os fekete péntek, amikor mindenki a vásárlásra koncentrál. Ilyenkor szokás szerint nem csak a boltokat, de az online áruházakat is megrohamozzák az emberek. Óriási akciókkal várják a vásárlókat a webshopok és természetesen igyekeznek mindent megtenni a kényelmi funkciók kielégítésére is.

Ilyen kényelmi funkció lehet például az online vásárolt áru kiszállítása is. Itt természetesen a rendelés összegétől függően az eladó felajánlhatja az ingyenes kiszállítást. Ettől függetlenül persze ez neki még költséget jelent, csak nem ruházza tovább a csomagküldés költségeit a vásárlóira.

Az eladónak fontos tudnia, hogy milyen megoldások állnak rendelkezésére, hogy megtalálja a legkedvezőbb árakat és a legoptimálisabb megoldásokat a csomagküldésre.

A Fürgefutár.hu erre nyújt megoldást. A legnagyobb futárszolgálatok összehasonlító weboldalaként funkcionál. Az oldalon számos nagy futárszolgálat által kínált szolgáltatások árait lehet összehasonlítani, valamint megrendelni a csomagküldést.

Természetesen nem csak csomagot, de dokumentumot, háztartási eszközt és speciális alakú tárgyakat is fel lehet adni a Fürgefutár.hu weboldalán keresztül.

A Fürgefutár.hu olyan partnerekkel dolgozik együtt, mint a UPS, TNT, GLS, DPD futárszolgálatok. Az Ön csomagját ők fogják szállítani, abban az esetben is, ha rajtuk keresztül adja fel a csomagot. A választott szolgáltató futárja fog Önhöz csengetni és felvenni a csomagot, valamint a kiszállítást is Ők végzik. Azonban, ha bármi problémája akadnak, a Fürgefutár.hu ügyfélszolgálatával fog kapcsolatba lépni, és ők fognak Önnek segíteni a probléma megoldásában.

A szolgáltatást mind magánszemélyek, mind webshopok igénybe vehetik. Fontos tudni, hogy nem csak belföldi csomagküldés érhető el a weboldalon keresztül, hanem nemzetközi is. A Fürgefutár.hu segítségével, partnereiken keresztül a világ több mint 200 országába küldheti csomagját. Így kimondható, hogy a csomagküldés szinte még sosem volt egyszerűbb! Önnek nem kell vesződnie azzal, hogy minden futárszolgálattól ajánlatot kérjen be, majd összehasonlítsa őket. Ezt most megteheti egy oldalon, néhány egyszerű kattintással. Próbálja ki Ön is a Fürgefutár.hu szolgáltatásait!

Kövess minket a Facebookon is! Ott több fekete pénteki akciót találhattok majd.