Fekete péntek 2016: Az Apple Magyarországon piacra dobta az iPhone 7-est

Az Apple a piactra dobta a telefonjai közül a legújabbat, az Iphone 7-est. Vajon fogunk-e látni a black friday alkalmával Iphone-okat eladni? A válaszunk egyértelműen: igen, de csak az iphone 6-ra és iphone 6s-re érvényes. Az iPhone 7-re és az iPhone  7 Plus-ra nem biztos, hogy lesznek árkedvezmények. Azok az első vízálló mobiltelefonok, amiket az Apple kihozott. Méghozzá, a telefon maga, egy sztereó hangszóróval is el van látva. A standard IP67-el vannak ellátva, ami a fröccsenéseknek ellenáll.

iPhone 7 az első, aminek vezeték nélküli fülhallgatója van

Az Apple eltávolította a képernyőjéről a fizikai gombot. Ehelyett egy kapacitív gombot sikerült raknia. Amely tapintható visszajelzésként működik és nagyon rövid idő alatt reagáll, vagyis vibrációval jelzi a megérintést.

A telefon vízálló és porálló, többek között emiatt mondtak le a hagyományos 3,5 mm-es audiokimenetről. Mivel a hagyományos fülhallgatóra csatlakozó port jelentette a fő problémát és oda könnyedén bejuthatott a víz és megsemmisíthette a benti alkatrészeket.

A kamera egy újfajta 12 MP-es szenzort, egy 6 cellás lencsét és egy f/1.8 diafragmát tartalmaz. Ez nagyon segít akkor, ha alacsony fényben fényképezünk, mivel ilyen magas diafragmanyilással sok fény juthat el a szenzorba.

Az Apple fejlesztők azt mondják, hogy az iPhone 7-el készült fotók valós időben lesznek korrigálva. Az adott információkból, amit a szenzor kap és egy mesterséges intelligenciával rendelkező rendszerrel, amit ők fejlesztettek ki.

 

iphone 7

iphone 7

Az iPhone 7 lesz az első Apple okostelefon, ami sztereó hangszóróval lesz ellátva, ami nem kimondottan egy olyan funkció, ami új lenne az okostelefonok területén, de ismerve a kiemelkedő precizitásukat és az Apple telefonok sorozatait, minőségi árura számíthatunk.

A fülhallgató csatlakoztatható lesz a Lightning csatlakozóval. A csomag még tartalmaz egy nem nagyon esztétikus adaptort a 3,5 mm audiokimenetelre.

 

Fekete Pénteken a részt vevő áruházaink tele lesznek tömve számtalan iPhone 6 és iPhone 6s termékekkel, amit akciós áron fognak Önöknek felkínálni. Mivel egy új termék jött ki a piacra, amiről fent említést tettem, emiatt a régiek ára nagyon le fog menni. Főleg a Black Friday napokon, amiket egy előző cikkben leírtam. Érdemes lesz akkor körülnézni és minket követni. Addig is türelmet és kitartást a Boldog Új Black Friday Napig!