Black Friday 2016: A Radium.hu webáruháznál

Emlékeztető: Black Friday a Radium.hu-nál!
2016. 11. 17. 10:53
Oldalunkon megerősített, azonnali chates ügyfélszolgálat áll rendelkezésedre a Black Friday alkalmából. A Black Friday kínáltunkat ezen a linken tekintheted meg. A Black Friday napján érkező rendeléseket díjmentesen kiszállítjuk! Asztali számítógépeinkhez (RADIUM PC) ajándékokkal és jelentős kedvezményekhez juthatsz hozzá. Tekintsd meg a kiárusításban található komponenseinket is, amelyekhez a Black Friday napján igen kedvező feltételekkel juthatsz majd hozzá. Ne felejtsd el megnézni a készletkisöpréses akciónkat is, ahol nagyon kedvező áron csaphatsz majd le a készleten ragadt laptopjainkra is.
cikk-logeeeeeoeeerer33334
Online áruhitel lehetőség
Álmaid netovábbja egy tökéletes GAMER PC vagy notebook, ám sajnos nem engedheted meg magadnak? Nem gond, most rendkívül kedvező THM-el juthatsz hozzá vágyaid konfigurációjához! Online előminősítéssel és futáros beazonosítással, akár otthonról is egészen könnyedén intézheted rendelésedet, ugyanis Cofidises áruhitelre, kínálatunk bármely termékét megvásárolhatod.

cikk-logeeeerer446eeo

Cégünk és saját fejlesztésű termékeink eddigi sikertörténetei
A Radium saját tervezésű konfigurációi, bizony egyre szélesebb rétegben nyernek maguknak bizalmat. Ennek elsődleges ékes bizonyítéka, nyilvánvalóan a PC-inket ért nyilvános elismerésekben keresendő, ugyanis az OtherWorld média és a Gamestar magazin pozitív kritikáin felül, konfigurációink több ízben bizonyítottak már nagyközönség előtt is. Ennek apropóján bátorkodtunk csokorba szedni, portfóliónk legrelevánsabb momentumait.
cikk-logedsdssdsdseeeo
TEKINTSD MEG EDDIGI SIKEREINKET!

Andrássy úti üzletünk
Megrendelt termékét üzletünkben a személyes átvételt követően természetesen ki is próbálhatja, így még a fizetést megelőzően meggyőződhet választott modellje hibamentes működéséről. Amennyiben például Budapesten kívül élő vásárlóink részéről nem kivitelezhető a személyes átvétel, úgy ezen megrendelőinknek sajnos a megtekintés lehetősége nélkül, csak utánvétes vagy előreutalásos fizetést követően lesz lehetőségük átvenni futárszolgálatunk által kézbesített terméküket!

cikk-logeeeeedsdsdo
ELÉRHETŐSÉGÜNK!

Utolsó három vásárlói véleményezésünk!

“Ajánlom mindenkinek aki olcsón akar venni laptopot. Az oldalukon gyorsan leadtam a rendelést, nem vol gondom vele.”
“Minden zökkenőmentesen ment, pár nap alatt kézhezkaptam a gépet.”
“Mindenkinek szívből ajánlom. Nagyon kedves segítőkész emberekkel beszéltem a boltban, akik segítettek kiválasztani a fiam igényihez illő gépet. Köszönöm!”

 

Kattints ide, hogy láss más akciókat!