Fekete Péntek 2018: Az Apple Black Friday iPhone, iWatch és iMac akciói!

Ebben a cikkben megtudtok mindent az idei Apple Black Friday akcióról. Azt fogjátok megtudni, hogy mire érdemes odafigyelni az Apple Black Friday kapcsán!

Az Apple már ismertté vált fekete pénteken, de az elmúlt években úgy döntött, hogy ajándékkártyákat osztogatott, az akciózások helyett.

Az elmúlt évben, az Apple egynapos rendezvényén úgy döntött, hogy a hűséges vásárlóknak 43.000 forintos ajándékkártyákat osztogatott, tehát idén is erre számíthatunk.

Ha viszont nagy akciózást keresel, akkor nyugodtan keresgélheted az Amazon-on ezeket, mert Decemberig nagy árkedvezmények lesznek!

 

MacBook-ok

apple black friday

Ha a pehely könnyű laptopokat keresed, vagy egy szélesvásznú, magas felbontású, minden grafikai megmunkálás céljára keresel eszközt, akkor az Apple laptop egy jó választás lehet számodra. A MacBook-ok általában a feslőkategóriás termékek közé rangsorolhatóak, viszont ezen az időszakon jobban oda kell figyelni, mert a nagy leárazásokkal olcsóbban juthatsz hozzá, mint év közben!

iPhone-ok

apple black friday

Akár tetszik, akár nem, az iPhone messze a legelterjedtebb okostelefon-választékkal rendelkezik. A piacon beáramló új modellek miatt, bárki megtalálhatja a saját igénye és ízlése szerinti készüléket, amellyel közel tarthatja magához a családját és a barátait.

iPad-ek

apple black friday

Miközben a termékválaszték napról napra növekszik, az iPad-ek továbbra is közkedveltek maradnak a táblagépek világában. Világosak, simák és gyorsak! Egy ilyen készülék azonnali megvásárolása fekete pénteken sokkal kedvezőbb lehet, mint akár 0%-os THM-es vásárlás esetén, részletekben fizetve, ha kapsz magadnak egy jó árfekvésű iPad-et ebben az időszakban!

Apple órák

apple black friday

Az okosórák gyorsan növekvő népszerűségnek örvendenek, és az Apple változatával egy életmódváltást nyújt, amely “az egészséges élet legvégső eszköze”. Könnyen elképzelhető, hogy az Apple Watch lesz a karácsonyi ajándékok között a legnépszerűbb slágertermék! (forrás: independent.co.uk)

Ha több információt szerzünk az idei Apple Black Friday 2018-as akciókról, akkor majd jelentkezünk.

Addig is kövessetek minket a BlackFriday.hu oldalunkon, hogy minél többet tudhassatok meg a Fekete Pénteki akciónkról, a cikkeket is olvassátok, valamint a webáruházakat is nézegessétek az oldalunkon!

Tisztelettel, a magyaroszági Black Friday hivatalos, és első számú összegyűjtő oldala!

Kattints az alábbi bemutató videónkra! >>