Black Friday 2018: Gyakori kérdések, bónusz rádiós interjúval!

Kérdés – Mi is a Black Friday 2018, vagy magyarul Fekete Péntek?

Válasz – a Hálaadást követő napot (pénteket) nevezik Black Friday-nak. Ez az alkalom az Ünnepi vásárlásnak a kezdetét jelentette. Majdnem mindegyik üzlet ilyenkor felkínálja a raktárseprő akcióját, és az early bird akcióit, hogy felkeltse a vevőknek az érdeklődését. A vásárlók órákat állnak sorba, mielőtt még az üzletek kinyitnának, hogy elsőként juthassanak hozzá az év cukortermékeihez! Ahogy az évek múltak, a vásárlók már inkább az online felületen veszik igénybe a szolgáltatásokat, vagy vásárolják meg a termékeket, amelyek lehetnek elektronikai készülékek, telefonok, számítógépek, laptopok, táblagépek, monitorok, stb. vagy lehetnek akár kozmetikai cikkeket is, de még fenyőfát is lehet vásárolni Fekete Pénteken. A Black Friday 2018 már nem egy 1 napos esemény. Az elmúlt években Magyarországon (pontosabban 2014 óta), a brutális leázás hamarabb elkezdődött, mint a hivatalos Black Friday vásárlási láz. Nyugatra tőlünk, pontosabban Amerikában, a Fekete Pénteken kívül a Green Monday és a Cyber Monday is nagyon elterjedt. Ez a trend még nem érte el hazánkat, és a Nyugat-Közép Európai országokat sem, de a Black Friday népszerűsége hazánkban évről évre nő.

Az elmúlt években a péntek iránt leginkább a férfiak érdeklődtek, de ebben az évben a legtöbb keresést a nők tették.

A férfiak elsősorban az elektronikai készülékek és a sportcikkek iránt érdeklődnek.

A nőknek sokkal nagyobb az érdeklődési körük, mivel ők sokkal jobban érdeklődnek a ruhák, lábbeliek, gyermekruházatok, gyermekjátékok, háztartási cikkek, illatszerek, kozmetikai készülékek és vakációk iránt.

Természetesen mindenki elégedett lesz az ajánlatokkal, mert a Fekete Péntek Magyarország 2017-ben, a jelentkező üzleteivel a fent felsorolt összes kategóriát magába foglalja.

A következő üzletek vettek részt a Black Friday 2014-es akciótól errefelé, a Fekete Péntek 2018-ig:

JátékShopSzállásguruMediaMarktRégi könyvekGyerekjátékokReflexshopJátéknetTulliHo

bbyRendelésRADIUMStyleboltShopALikeMaiKuponFuture Board HungaryRuhafalvaCD GalaxisJátékboltJKHKreatív JátékPindur PalotaTudatos szülőXLOledszakiJátékszigetbyHOMEJátékcsillagButopea, Nomád Sportbulgarianroseplaysportlumenet,  medinashopVasedényHercegnőshopLeddiszkontebytemadeinpappNyakkendőshopMOS webáruházmakettektantakierollHOR ZRT.,  bestbyteInfotech kftledenvilagitasodsupstar,  nv-holdersnaturshopóra-karóra

 

Itt alul meglehet hallgatni a rádiófelvételt, amit HIT Rádió készített velünk a tavaly:

 

Üdvözlettel,

a BlackFriday.hu csapata

Kövess a Facebook-on is!