Black Friday 2018: Mikor lesz a Fekete Péntek?

Magyarországot 2018-ban  a Fekete Péntek két hatalmas hullámban fogja érínteni.

Ezekben a hullámos időszakokban a vásárlók olcsón és akciósan juthatnak hozzá a kedvenc termékeikhez, amikre régóta vágytak.

Az üzletek pedig kiüresítik a masszív raktárukat. De mikor is lesz az idén a Black Friday

Az alábbi összeállításban meglehet tekínteni miként üresítik ki az Tescót a vásárlási láz napján. Ilyenkor ügyelni kell, mert civakodástól kezdve verekedésig is fajulhatnak az interaktusok.

De nálunk biztonságban vannak, mert hátradőlve, egérkattintással lehet a résztvevő üzleteinkből vásárolni. A biztonságos kattintgatásokra 2018. november 23-án és  2018. november 30-án kell odafigyelni!

A Black Friday vagy más néven Fekete Péntek fogalmát újragondoltuk Neked!

Az a célunk, hogy biztosítsuk számodra a legjobb online vásárlási élményt, ezért megpróbáljuk összegyűjteni Neked a legjobb webáruházak legkedvezményesebb ajánlatait. Így abban is segítünk Neked, hogy időt és pénzt spórolj az online vásárlással, és az így megtakarított pénzt és időt inkább a családdal, barátokkal és a hobbiddal tölthesd.

A mi csapatunk

Nagyon lelkesek vagyunk, Budapesten megtalálhatsz minket. Azon dolgozunk, hogy számodra a legkedvezőbb és legkedvezményesebb ajánlatokat összegyűjtsük.

Évről évre rohamosan fejlődik a csapatunk, az elkövetkező években Németországban, Ausztriában, Svájcban, Spanyolországban, Lengyelországban is beindul a szolgáltatásunk.

 

Forrás: youtube / Magazin Napiplusz.hu

blackfriday2017