Milyen Black Friday akciók várhatóak idén? II. rész >>>

A várható legjobb Black Friday akciók Magyarországon 2018-ban!

A Black Friday akciók közelednek, de ez főként november 23.-án lesz. De érdemes ám egész hónapban is résen lenni, mivel vannak olyan cégek, amelyek egész hétre, vagy akár a hónap bármely részén, egy pénteki napon is megtarthatja az év legfontosabb marketing eseményét, éspedig a fekete pénteket.

Összegyűjtöttünk nektek egy rövid listát a várható leárazásokkal! Szerintünk ezek azok a cukortermékek, amelyeket hatalmas árzuhanással igénybe lehet venni a Black Friday akciókon:

black friday 1

Amazon Echo Dot (második generáció), akár 40%-os árkedvezménnyel:

A Dot a legnagyobb cukorterméke az Amazonnak, az okos hangszórók közül. Azért érdekes ez az eszköz, mert ez a legolcsóbb smart speaker, amely kompatibilis az Alexa által nyujtott szolgáltatáshoz. Az Amazon és gyakorlatilag több online viszonteladó az Echo Dot-ot, akár 40%-os árkedvezménnyel fogja eladogatni a Black Friday-kor Magyarországon. És az árkedvezmény nem is itt fejeződik be, mert checkout-kor az Amazontól 1500-2000 forintért meglehet venni egy TP-Link Smart Plug-ot is.

black friday 2

A Google Home, akár 30% árzuhanással lesz majd megvehető:

A Google Home hangfelismerő hangszóró elérhető lesz a Black Friday akciókon, ahol akár 30%-os árkedvezménnyel vihető majd el a termék. A Fekete Péntek Magyarországon is elérhető lesz a Google Home, mivel sok viszonteladó már fogalmazza, az Amazonnal közösen.

Az UE Boom 2, akár 60%-os árkedvezménnyel lesz majd elérhető:

Az egyik kedvenc Bluetooth hangszórónk, az UE Boom 2, akár 60%-os árkedvezménnyel érhető majd el, Black Friday-kor itthon. Egy másik Bluetooth hangszóró, az UE Blast, az nem egy okos hangszóró, de vízálló és a hangminősége kíváló.

black friday 3

A Fitbit Alta HR, akár 33%-os akciós áron vihető majd el:

A Fitbit egy alap fineszedzést követő műszer, amely sokmindent mér, a szívritmust, a nyomkövető automatikusan kapcsol be. És ez az idei év egyik legkeresettebb terméke, sok Black Friday magyarországi viszonteladó oldalain követni lehet ezt az akciót. Az strapabíró aksija és az ergonomikus design-ja miatt a 2018-as év legjobb Fitbit-je.

black friday 4

Az Apple MacBook Pro laptopok, akár 70.000 forinttal olcsóbban érhetőek majd el Black Friday akciókon 2018-ban:

Ez egy nagyszerű ajánlat, mert egy olyan termékcsaládról van szó, amin nem oly gyakori az ilyen mennyiségű árzuhanás! Az Apple MacBook Air 13.3 colos, amely az Apple entry-leveles notebookja (128GB, 8GB RAM) a hálaadási napon 70.000 forinttal is olcsóbb lehet a Best Buy-on. A jobban felszerelt Apple MacBook Air sorozatot is kb. 70.000 forintos árkedvezménnyel érhető majd el a magyar Black Friday-on is. Hogyha nem tudsz meglenni egy Retina kijelző nélkül, akkor az Apple MacBook Air termékcsalád egy optimális választás lehet otthoni felhasználásra.

 

Kövessetek minket a BlackFriday.hu oldalunkon, hogy minél többet tudhassatok meg a Fekete Pénteki akciónkról, a cikkeket is olvassátok, valamint a webáruházakat is nézegessétek az oldalunkon!

Tisztelettel, a magyaroszági Black Friday hivatalos, és első számú összegyűjtő oldala!