Milyen Black Friday akciók várhatóak idén? I. rész

A várható legjobb Black Friday akciók Magyarországon 2018-ban!

A Black Friday akciók közelednek, de ez főként november 23.-án lesz. De érdemes ám egész hónapban is résen lenni, mivel vannak olyan cégek, amelyek egész hétre, vagy akár a hónap bármely részén, egy pénteki napon is megtarthatja az év legfontosabb marketing eseményét, éspedig a fekete pénteket.

Összegyűjtöttünk nektek egy rövid listát a várható leárazásokkal! Szerintünk ezek azok a cukortermékek, amelyeket hatalmas árzuhanással igénybe lehet venni a Black Friday akciókon:

sonos one alexa black friday

A Sonos One (lehet akár 15% árkedvezménnyel)

Az új Sonos One egy smart speaker és egy pár héttel ezelőtt dobták csak piacra, de nagy leárazással adják már el az Amazon-on. Az Alexa felszerelt rendszerrel majdnem ugyanolyan minőséget biztosít, mint az Echo-val, csak sokkal jobb árfekvésben. Majdnem minden audio szolgáltatással kompatibilis, és 2018-ban ki lesz egészítve a Google Assistant-el és az AirPlay 2-vel is egyaránt.

xbox one black friday

Xbox One S (lehet akár 30%-os árkedvezménnyel, vagy ingyenes játékokkal elvihető)

A Black Friday 2018 Magyarországi akciókon nem maradhat ki az Xbox One S sem. A konzolok terén ez az egyik cukortermék, a Microsoft Store-ban eléggé jó árfekvésben meglehet majd venni ezt a konzolt a következő játékok egyikével: Battlefield 1, Minecraft, Forza Horizon 3, Madden NFL 18, valamint még egy játékot lehet választani tetszésre a sok felkínált közül. Ha még nincs Xbox-od, akkor idén lenne ideje megvenned, főleg, amikor ilyen jó deal-ekkel kecsegtetik a vevőket!

ps4 pro black friday

Sony PlayStation 4 Slim (ezt akár 33%-os árzuhanással)

Ha már a konzolokat említettük az előbb, akkor nem maradhat ki a Black Friday csapata által ajánlott és használt, kedvenc videojáték konzol sem! Ezt a terméket érdemes megvenni a Fekete Péntek hétvégéjén, amikor több elektronikai üzlet felkínálja, olyan 15-33% közötti árzuhanásra kell ilyenkor számítani, de a lényeg: résen kell lenni, mert az ilyen típusú slágertemékek nagyon, de nagyon hamar kelnek el ilyenkor. Szépen, kényelmesen, ha türelmes vagy, online megvásárolod, majd karácsonykor az otthon melegében játszhatsz! És ha már megvetted, és úgy gondolod, hogy túl drágák a játékok hozzá, érdemes PlayStation Plus accountot csinálj és pár ezer forintért havonta kapsz 2 fő játékot, amit letölthetsz minden hónapban, és több indie játékot is mellé. A PS4 pro, a PS4 slim kifejlesztett verziója, amely 4K-s felbontásban is képes tökéletes minőséget biztosítani, annak is le fog menni az ára idén, Black Friday-kor, tehát ha nagyobb képernyőfelbontásod van, akkor érdemes ezen is elgondolkodnod, mert fillérekkel többet fizetve egy jobb minőségű készüléket vehetsz. Ha normál Full HD, vagy HD ready felbontású a tévéd, akkor nem érdemes Pro-t venni, mert a PS 4 Slim is nagyon jól működik!

Kövessetek minket a BlackFriday.hu oldalunkon, hogy minél többet tudhassatok meg a Fekete Pénteki akciónkról, a cikkeket is olvassátok, valamint a webáruházakat is nézegessétek az oldalunkon!

Tisztelettel, a magyaroszági Black Friday hivatalos, és első számú összegyűjtő oldala!