FIGYELMEZTETÉS: Black Friday átverések és hackertámadások! 🔓💳

Ebben a cikkben megtudtok mindent az idei Black Friday átverésről! Azt fogjátok megtudni, hogy mire érdemes odafigyelni a potenciális Black Friday hackertámadások kapcsán, és melyek azok a nélkülözhetetlen felületek, amelyeken elkerülhetitek ezeket, és biztonságosan tudtok vásárolni!

A kiberbiztonsági szakemberek figyelmeztetnek! Legyetek óvatosak a kártyaadatok beírása közben, de a termékek megrendelésekor is. Lehet, hogy valójában egy nem létező, virtuális terméket “vásároltok”. A magyar folyószámlák és bankok támadásai az utóbbi években csakhogynem megduplázódtak!

 black friday

Csábítóbbnál csábítóbb Black Friday árajánlatok egy ismeretlen, egy megbízhatatlan, vagy akár egy nagy webáruháznak a leklónozott internetes felületén, az a hackerek sikerreceptje ahhoz, hogy néhány perc alatt földhöz vágjanak. Ehhez elég csupán az is, hogyha rákattintasz egy termékre azon a fiktív weboldalon, ha véletlenül lementve hagytad a böngésződben a kártyaadataidat az internetes vásárlásaid során.

A kiberbiztonsági szakemberek nagyon komolyan figyelmeztetnek bennünket a potenciális veszélyek elkerülése érdekében! Úgyhogy nagyon figyeljetek oda, amikor megadjátok a kártyaadatokat, és amikor megrendeltek egy terméket! A magyar folyószámlák és bankok támadásai az utóbbi években csakhogynem megduplázódtak!

Csak az elmúlt évben, a fiktív fekete pénteki akciókkal, több száz millió forintot loptak el a vásárlóktól a hackerek. Sajnálatos módon, az átvert emberek töredéke fordul a rendőrséghez, feljelenteni azokat. Ez azért van, mert túl későn jönnek rá arra, hogy ők is az online támadások áldozatai lettek.

Egy másik hatékony módszer, amellyel levonhatják a kártyánkon található összeget, az a bankok támadásával történik. Néhány megbízhatatlan, nyitott linken keresztül a hackerek hozzáférhetnek a fiókadatainkhoz!

Black Friday 2018 – NAGYON ODAFIGYELNI ERRE:

Ne bízzatok olyan oldalakban, amelyek a “blackfriday” különböző variációját használják, mert lehet, hogy zsákbamacskát árulnak vagy hirdetnek! Figyeljetek oda, hogy csak a jól ismert webáruházakból rendeljetek, vagy nézzetek először utána, hogy milyen véleményeket írnak az adott oldalról. Szerencsére nálunk ez a veszély nem leselkedik! A www.BlackFriday.hu weboldal már 5-ik éve működteti kiváló szolgáltatását, amelyen összegyűjti Magyarország akciós webáruházait. Minden partnerünk ellenőrizve van, és megfelelnek a minőségi kritériumoknak! Ezért érdemes fekete pénteken csakis a mi oldalunkat követni, és így biztonságosan bevásárolhattok az ünnepekre! 

Ha több információhoz jutunk az idei Black Friday 2018-as akciókor előforduló hackertámadások és átverések kapcsán, akkor mindenképp jelentkezünk még.

Addig is kövessetek minket a BlackFriday.hu oldalunkon, hogy minél többet tudhassatok meg a Fekete Pénteki akciónkról, a cikkeket is olvassátok, valamint a webáruházakat is nézegessétek az oldalunkon!

Tisztelettel, a magyarországi Black Friday hivatalos, és első számú összegyűjtő oldala!

Kattints az alábbi bemutató videónkra! >>