Extreme Digital Black Friday 2018-as akciója! 💳 >>

Extreme Digital az eddigi Black Friday 2017-ben, és előző Fekete Pénteki éveiben:

2013-ban az Extreme Digital Black Friday megtartotta az első fekete péntek akcióját, amelyet az Egyesült Államokból vett át. Azóta minden évben, pontosabban novemberben megszokta tartani az óriási Extreme Digital Black Friday akcióját. Ezen a fergeteges akciózásban, akár 30-50% árkedvezményeket kínál azon a bizonyos akciós napon.

Az Extreme Digital vásárlói 2015-ben félmilliárd, 2016-ban meg 1,5 milliárd forint értékű leárazásoknak örülhettek, az év legfontosabb marketing eseményén, Fekete Pénteken. Az edigital oldalán a blackfriday menüpont alatt megtalálhatóak a következő éves forgalmi adat: miszerint 2015-ben, azon a bizonyos pénteken 6.000 darab smartphone (okostelefon), 2.500 darab proszívó, 2.000 darab televizió, 1.000 játékkonzol, és kb. 1.000 laptop kelt el hatalmas árzuhanásban.

2016-ban viszont az eladási statisztikai adatok szerint az Xbox One konzol, a Lenovo p70 és a Beko hőszívattyús szárítógép alkották a top3 legkeresettebb áruk listáját, amely a leghamarabb kelt el, mivel mindhárom termék abban az időben cukortermékek voltak.

2017-ben black friday-kor az Extreme Digitalban, reggel 7 és 14 óra között, a forgalmi statisztikai adatok szerint a legnépszerűbb termék a Nespresso-Krups XN 1005 Inissia kapszulás kávéfőző volt, amelyet 2.400-an vásároltak meg. – írja az Origo, az Extreme Digital közleménye alapján. A második helyet a 120 darabos Finish mosogatógépkapszula csomag kapta. A pódium harmadik helyezete a LEGO Classic XL 1600 kockás csomagja volt. Azon a napon több száz szárítógép, okostelefon, konzol, hűtőszekrény, ultra-HD televizió és barkácsgép kelt el.

Mit kínál az Extreme Digital a vásárlóinak?

Az Extreme Digital weboldala szerint egész évben “őrült árak”-kal kedveskednek a vásárlóiknak. Azt javasolják, hogy mindenképp iratkozzatok fel a hírlevelükhöz. Így több és jobb akciókhoz juthattok!

Az edigital black friday, a fekete pénteki akcióját 2018. november 23-án fogja megtartani. Ha ettől eltér, és hamarabb, vagy később tartja meg 1 héttel, akkor arról mindenképp fogunk írni a hírlevelünkben. IRATKOZZATOK FEL a mi hírlevelünkhöz is, hogy mihamarabb megtudhassátok minden aktuális akciót, amelyet itt tartanak Magyarországon. ITT meglehet találni az összes itthoni, múlt évben résztvevő áruházakat. Ezek csak 20-30%-ban szoktak lecserélődni évente, mivel mi hosszú távon gondolkodunk, és a partnereinket is így válasszuk!

Köszönjük szépen, hogy minket követtek, Magyarország hivatalos Black Friday oldalát. Kövessetek minket a Facebookon is, és iratkozzatok fel a hírlevelünkhöz is. Addig is, további jó vásárlást!

extreme digital black friday