Black Friday – Vásárolj és jótékonykodj is egyszerre! Szuperhős naptárral!

Black Friday – Vásárolj és jótékonykodj is egyszerre! Szuperhős naptárral – Black Friday

A legszebb ajándék ugye az, ha adni tudsz. Adni őszinte szeretet, segítő kezet, élményt, örömöt és tenni valamit valakiért. 

A https://www.hobbyrendeles.hu ajándék webáruházban büszkék vagyunk arra, hogy kizárólag olyan ajándékokat, termékeket, szolgáltatásokat értékesítünk csak, amit mi magunk is szívesen vásárolnánk akár magunknak, akár bármely neves alkalomra meglepetésként szeretteinknek. Lehet ez Karácsony, születésnap, névnap, mindenre van valami ötletünk. Viszont amikor megtudtuk, hogy van ez a lehetőség, egy emberként bólintott rá az egész csapat, hogy mi is mögé állunk a mi saját, szerény eszközeinkkel! Szeretnénk megosztani veletek, hogy átélhessétek ti is, mekkora öröm úgy ajándékozni, hogy közben segítesz és teszel is másokért!

Gondoltál már arra, hogy egy nem mindennapi születésnapi, névnapi, karácsonyi ajándékkal leped meg munkatársaidat, barátaidat, rokonaidat, amihez ráadásként még a jó cselekedet érzése is társul? Akkor itt az alkalom, hogy a BlackFriday alatt Szuperhős naptárat vásárolj nekik!

hobbyrendelés-1

De miért olyan különleges ez a naptár?

mert IGAZI HŐSÖK jelennek meg benne! Méghozzá a debreceni Gyermek hematológiai és Onkológiai osztályon kezelt beteg gyerekek, akik nagy izgalommal és lelkesedéssel készültek erre a fotózásra és betegségüket kis időre elfeledve, szuperhősök bőrébe bújhattak.

Te, mint vásárló, a naptár megvásárlásával a DE Gyermekhematológiai-onkológiai Tanszéket közvetlenül támogató Leukémiás Gyermekekért Alapítványon keresztül ezeket a kis hősöket és családjaikat tudod segíteni.

Hogyan?

Egy falinaptár, vagy asztali naptár ára csak 1,500 Ft, melyből 600 Ft-tal az Alapítványt támogatod. (A vásárlásról adóalap csökkentő igazolást tudunk kiállítani). A naptárak kiszállításáról az Alapítvány gondoskodik. Neked csak át kell gondolnod, hány embert szeretnél meglepni ezzel az igazán különleges ajándékkal.

black-friday-2

Kövessetek minket a BlackFriday.hu oldalunkon, hogy minél többet tudhassatok meg a Fekete Pénteki akciónkról, a cikkeket is olvassátok, valamint a webáruházakat is nézegessétek az oldalunkon!

Tisztelettel, a magyarországi Black Friday hivatalos, és első számú összegyűjtő oldala!

Kattints az alábbi bemutató videónkra! >>