Fekete Péntek 2016: Őrülten jó akciók a játékcsillag webáruházban!

Ön is unja már a sorban állást az üzletekben?
Vásároljon játékokat könnyen és egyszerűen Black Friday-on is, lányoknak és fiúknak a jatekcsillag.hu weboldalon, és rendelését 2-3 munkanapon belül kiszállítjuk! A webáruházunkban található termékeket raktárról azonnal tudjuk szállítani, így Önnek nem kell több mint három napot várnia a kisszállításra! Egyszerűen csak dőljön hátra, és találja meg otthona kényelméből a megfelelő játékot gyermeke számára.
Black Friday napján most akár 10-70% kedvezménnyel vásárolhatnak játékaink széles választéka közül:
Kínálunk a TV reklámokból ismert LEGO, Playmobil, Mattel, Barbie, Fisher Price termékeket kreatív és készségfejlesztő játékokat, fajátékokat, kültéri játékokat, prémium minőségű puzzle-kat, plüssöket, építőjátékokat, pedálos traktorokat, valamint és még sok egyéb más játékot!
Lehet, hogy 20 évvel ezelőtt még Ön, de ma már gyermeke játszik az általunk forgalmazott játékokkal, ugyanis cégünk több mint 20 éve játékokkal foglalkozik!
Egy tapasztalt csapat vagyunk, szakértő szemmel járjuk a világot, hogy mindenhol megtaláljuk a legcsodásabb játékot, amely az Ön gyermekét boldoggá teheti. Mindent megteszünk, hogy jó minőségű játékaink hozzájáruljanak a gyermekek fejlődéséhez és szórakozásához.
Ne maradjon le akcióinkról! Kövess minket a Facebookon is! Ott több fekete pénteki akciót találhattok majd.

Print

 

Több ilyen akcióra, kattints ide!