Fekete Péntek 2018: Mikor is lesz idén a Black Friday 2018?

Magyarországot a Fekete Péntek 2018 az előző évekhez képest, idén két hatalmas hullámban fogja érínteni.

Ebben a hullámos időszakban a vásárlók olcsón és akciósan juthatnak hozzá a kedvenc termékükhöz, amire már régóta vágynak.

Az üzletek pedig kiüresítik a masszív raktárukat. De mikor is lesz az idén a Black Friday 2018

Az alábbi összeállításban meglehet tekínteni miként üresítették ki Amerikában az üzleteket 2017-ben, a vásárlási láz napján. Ilyenkor ügyelni kell, mert civakodástól kezdve verekedésig is fajulhatnak az interaktusok.

De nálunk biztonságban vannak, mert hátradőlve, egérkattintással lehet a résztvevő üzleteinkből vásárolni. A biztonságos kattintgatásokra 2018. november 23-án és  2018. november 30-án kell odafigyelni! Mondhatjuk, idéntől a november második fele az nem fog másról szólni, mint az online vásárlásról a black friday keretében.

Black Friday2018 vagy más néven Fekete Péntek fogalmát újragondoltuk Neked!

Az a célunk, hogy biztosítsuk számodra a legjobb online vásárlási élményt, ezért megpróbáljuk összegyűjteni Neked a legjobb webáruházak legkedvezményesebb ajánlatait. Így abban is segítünk Neked, hogy időt és pénzt spórolj az online vásárlással, és az így megtakarított pénzt és időt inkább a családdal, barátokkal és a hobbiddal tölthesd.

Bemutatunk néhány „intelligens vásárlási tippet”, hogy sikeres legyen az idei Black Friday élményed.

1. Tervezz ki egy költségvetést. Ebben az időszakban nagyon könnyen el lehet veszni, ha nem határozod meg meg a saját költéi limitedet. Nagyon nagy kedvezményekkel rendelkező termékeket is találhatsz, 70% -80%-os árkedvezménnyel, de attól még átléphetik a saját költségvetésed. Épp ezért, gondold végig mit szeretnél venni és mennyt szeretnél rá költeni, és maradj hű a kidolgozott tervedhez.

2. Kutakodj előre. Gondold át, hogy mi az, amit szeretnél és amire tényleg szükséged van, ezért szabj meg egy korlátot saját magadnak, és ami a legfontosabb, hasonlítsd össze a termékek árát. Például, ha szeretnél vásárolni táblagépet, telefont, stb., akkor ugyanazt a terméket keresheted meg több üzletben, és nyomon követheted az áralakulást. A múltban több kiskereskedő, a fekete péntek előtt, megnövelte a termékek árát, majd a kampány ideje alatt majdnem azelőtti szintre csökkentette azokat, így csak azt a látszatot keltették a vásárlókkal szemben, hogy ez egy kihagyhatatlan akció. Mostanában illegálissá vált ez a mechanizmus, és sok ügyfél már panaszt tett ez ügyben a múltban, de soha nem árt ovatosnak lenni.

3. Vedd figyelembe a fizetési módot. Nagyon sokan folyamodnak a hitelkártyákhoz és vesznek hitelre ebben az időszakban, mert azt hiszik, hogy így többet vásárolhatnak és sokkal olcsóbban. Személy szerint én úgy gondolom, hogy ez a módszer csak akkor hatásos, ha épp költözöl egy új otthonba, és egyszerre több terméket kell megvásárolni, például bútorokat, elektromos készülékeket stb. Ha nem ez a kontextus, akkor inkább NE LEGYEN HITELED, és legfőképp szabjál határokat.

4. Készpénz vagy kártya? „Az információk forrásaiból” úgy tűnik, hogy a készpénz / kézbesítést választó emberek előnyben részesülnek, mivel a kiskereskedőknek érdekükben áll a befektetésük visszaszerzése, és így ők is az utánvételes rendelést választják.

Az 5 legnébbszerűbb webáruház, amely Magyarországon is megtalálható: MediaMarktemag, edigital vagy extreme digitalmall.hu és az euronics.hu

Ismerd meg jogaidat. Meg kell tudnod mindent a fogyasztók jogairól, mivel bármely személynek jogában áll az interneten megrendelt terméket visszaküldeni, ha nem elégedett vele, és nem kell azt külön megindokolni. Hozzáférhető a Nemzetközi Fogyasztói Szervezet weboldala, ahol a legfrissebb információkat olvashatod. Erre a linkre kattintva meggyőződhetsz erről: http://www.consumersinternational.org/website-privacy-policy/

A mi csapatunk

Nagyon lelkesek vagyunk, Budapesten is megtalálhatsz minket. Azon dolgozunk, hogy számodra a legkedvezőbb és legkedvezményesebb ajánlatokat összegyűjtsük.

Évről évre rohamosan fejlődik a csapatunk, az elkövetkező években Csehországban és Lengyelországban is beindul a szolgáltatásunk. Idén, Ausztriában is beindul a szolgáltatásunk.

Kövess minket a facebook oldalunkon is.

blackfriday2018