Az Év legütősebb gyerekjáték akciója a JátékNet-nél! 🔫 🚚 >>

Ebben a cikkben megtudtok mindent az idei játéknet akciókról, hogy mit nem érdemes megvenni ezen a napon. Azt fogjátok megtudni, hogy mire érdemes odafigyelni az játéknet kapcsán, és melyek azok a nélkülözhetetlen termékek, amelyekkel több pénz spórolhatunk meg!

játéknet

Tudjuk, hogy kereskedőként nagy felelősségünk van abban, hogy milyen játék kerüljön a játszószőnyegre, ezért szakértő csapatunk legfontosabb küldetésének tartja, hogy a legszuperebb játékokkal járuljunk hozzá a gyermekek fejlődéséhez.

Rendszeres vásárlóink megszokhatták, hogy karácsony előtt mindig kitörpölünk valami klassz ajánlatot, ennek idén is eljött az alkalma: a Black Friday.

November 23-án, pénteken az Év legütősebb Black Friday játékakcióival és 10 000 Ft felett ingyenes szállítással várunk a JátékNetnél! (Az akcióhoz kuponkód megadása nem szükséges)

Itt nézz körül a csúcsszuper Black Friday akciós gyerekjátékért: https://www.jateknet.hu/akcio581

Karácsony előtt manócskáink naponta többezer játékot csomagolnak be és adnak a Jézuskának, hogy a végén mosolyt varázsoljanak a gyermekek arcára.
Szerezz be most egy új játékot az Ország Boltja 2017 díjas webáruházunkból, hiszen akár a TV-ben látta a gyerkőc, akár egy bolt kirakatában, nálunk biztosan megtalálod! 🙂

Pontosan tudjuk mennyire nehéz a legjobb játékot megtalálni, ezért ebben igyekszünk a lehető legjobban segíteni. 5 évvel ezelőtt útjára indítottunk egy versenysorozatot, az Ország Játékát, amelyre az ország legkiválóbb gyerekjátékaival nevezhettek a forgalmazók.
A nyertesek 10 kategóriában zsűri által megítélt szakmai díjat és a közönségszavazás által legnépszerűbbnek ítélt népszerűségi díjat vehették át, amely így nagy segítségére van minden szülőnek, aki még bizonytalan mi kerüljön a fa alá.
Ha megnéznéd melyek lettek az idei év legjobb játékai, nézz körül az Ország Játéka weboldalon:
https://www.orszagjateka.hu

Kövessetek minket a BlackFriday.hu oldalunkon, hogy minél többet tudhassatok meg a Fekete Pénteki akciónkról, a cikkeket is olvassátok, valamint a webáruházakat is nézegessétek az oldalunkon!

Tisztelettel, a magyarországi Black Friday hivatalos, és első számú összegyűjtő oldala!

Kattints az alábbi bemutató videónkra! >>