Leddiszkont: Eljött a nagy, kedvezményes bevásárlás ideje! 💡 🇭🇺 >>

Ebben a cikkben megtudtok mindent az idei leddiszkont akciókról, hogy mit nem érdemes megvenni ezen a napon. Azt fogjátok megtudni, hogy mire érdemes odafigyelni az leddiszkont kapcsán, és melyek azok a nélkülözhetetlen termékek, amelyekkel több pénz spórolhatunk meg!

Áfa mentesen? Tutti? Ja, persze biztos csak 20-30 db termék, mint tavaly a laptopok és a telefonok…

Eljött a nagy, kedvezményes bevásárlás ideje, erre vártunk egész évben!

De vigyázat! Sok cég csak reklámnak használja a Black Friday-t! Bedob pár, amúgy is leárazott kacatot vagy 50%-os akciót hirdet, hogy oda csábítsa a vásárlókat, de készlet az nincs mögötte! Amikor rendelni szeretne, kiderül, hogy bocsika, épp elfogyott!

leddiszkont

A leddiszkont ennek pont az ellenkezője! Mi mindent felteszünk egy lapra, illetve 3 napra és a teljes készletünket/ 400.000db/ felkínáljuk áfa mentesen! Ráadásul az üzleteink szombaton is, illetve a budaörsi vasárnapi is nyitva tart! Hiszen tudjuk, sok vásárló nem elégszik meg az online vásárlással, hanem személyesen szeretne válogatni!

Tehát, ha Ön a lakásába vagy az üzletébe új, takarékos Led világítást szeretne, akkor hajrá, egész hétvégén áfa mentesen vásárolhatja meg a 2-3 év garanciás ledes termékeket! A led világítás ára 9 év alatt /2009-ben nyitottunk!/ a tizedére esett! Csak nálunk, vibrálás mentes ledek, amik nem bántják a szemet! Csak a mi 12W körte égőnk váltja ki egy az egyben a 100W izzót, mert csak mi garantáljuk az 1300 lument, amennyit tudott a régi 100W! Más forgalmazóknál ez csak 950-1050 lumen!

Ráadásul meg is érkezik a nagy napra a szállítmány, csak 890 Ft! Csak nálunk 7W, 700 lumenes gyertya- körte-spot égők, csak 849 Ft! Amennyiben a konyháját szeretné fénnyel elárasztani, mi azt is meg tudjuk oldani! Extra fényű, 1600-3700 lumenes bútor világítók már 1799 forinttól kaphatók! Reflektorok keres csak a garázs elé vagy egy 12 méter magas raktár megvilágítására?

Az se gond, nálunk a 10 wattostól a 200 wattosig található, már 1690 forinttól! Végezetül a tél slágereit ajánljuk, karácsonyi fényt beltérre, kültérre, fára vagy ablakba, kertbe vagy korlátra, különlegest vagy egyszerűt? Nálunk 53 fajta közül választhat már 3690 forinttól! A Black Friday hétvégén minden ár ráadásul áfa mentes!

Ha nem akar csalódni, ha ki is szeretné próbálni, ha 2-3 év garanciát szeretne, akkor leddiszkont.hu-t keresse!

Kövessetek minket a BlackFriday.hu oldalunkon, hogy minél többet tudhassatok meg a Fekete Pénteki akciónkról, a cikkeket is olvassátok, valamint a webáruházakat is nézegessétek az oldalunkon!

Tisztelettel, a magyarországi Black Friday hivatalos, és első számú összegyűjtő oldala!

Kattints az alábbi bemutató videónkra! >>