Vajon idén mikor fog akciózni a mall.hu Black Briday 2018-ban?

Mivel fog idén kedveskedni a vásárlóknak a mall.hu internetes webáruház? És vajon melyik napra fog esni a vásárlási láz napja, az év legfontosabb marketing eseményén, a fekete pénteken a mall.hu oldalon?

Az elmúlt évben mikor is volt?

2017-ben a Black Friday november 24-én éjfélkor volt már elérhető a mall.hu weboldalán keresztül. Mert úgy, ahogy az oldalukon, viccesen fogalmazva “Tudod, ki korán kel…” alapon. A Fekete Péntek világviszonylatban ismert “marketing fogás”, amelyen egy napra sűrítve képes oly árzuhanással kínálni a termékeket, hogy aki év közben csak álmodni tudott róla, most már megvásárolhatja és örülhet neki. A mall.hu vásárlási kalauzában leírtak szerint, ezek az olyan fantasztikusak, hogy “érdemes ragadozómadárként lecsapni” ezekre az akciós termékekre.

Ilyenkor érdemes a karácsonyi meglepik beszerzésére is koncentrálni, hiszen ki ne akarná a legjobb áron megkaparintani őket? Ingyenes szállításra számíthattak a vásárlók, és minden vásárlás mellé garantált kuponokkal készülődhettek tavaly!

Néhány tipp ahhoz, hogy sikeres legyen a bevásárlás

FONTOS az, hogy tudatosan végignézd az akciókat és meggyőződj arról, hogy mihez van valóban szükséged! Viszont arra is kell számíts, hogy ezt a tudatos döntést a lehető leghamarabb hozzad, mivel abban az egy napos időszakban szempillantás alatt elkelhetnek az eszközök. Emiatt azt javasolják, hogy még az akciózás előtt regisztráljátok be magatokat az akcióra, hogy az zökkenőmentesen menjen, és ne ott vesszen el az idő. Mert az idő pénz, avagy akciók lekésése.

Melyek a népszerű termékek, és mit kell tudnod a rendelésről?

A legnépszerűbb termékek a háztartási cikkek, kisgépek, szépségápolási termékek, játékok, de azok is nagyon hamar népszerűségre tesznek szert, amelyeket leáraznak. A Black Fridaykor arra is kell számítani, hogy elég egy perc is ahhoz, hogy több száz, vagy akár több ezer darabos készlet is elfogyjon. Tehát a legfontosabb kritérium az, hogy résen kell lenni!

A Fekete Pénteken rendelt termékek házhoz szállítással történnek. De ha nem szeretnétek sokat várni a termékek kiszállítására, a Black Friday túlterhelés miatt, akkor személyes átvétellel a mall.hu Pick-up pontjain is átvehetőek, amelyet a mall.hu webáruház oldalán is meglehet tekinteni.

És végső soron, idén mikor is lesz a Black Friday a mall.hu-ban?

Mivel a tavaly és tavaly előtt mindig a hivatalos dátumot követték, vagyis az amerikai hálaadás utáni pénteket, emiatt csak saccolni tudunk, hogy 2018. november 23.-án lesz megtartva. De ezt még a továbbiakban, ha több információhoz jutunk, akkor megüzenjük nektek. Éppen ezért is érdemes feliratkoznotok a hírlevelünkhöz, és like-oljatok minket a facebook oldalunkon, valamint kövessétek a BlackFriday.hu oldalunkat, ahol mindig feltöltjük az éppen éves, aktuális Fekete Pénteket megtartó webáruházat. Olvassátok a többi cikkünket is, hogy minél többet tudhassatok meg a Black Friday kultuszról, amely évről-évre egyre nagyobb teret hódít Magyarországon is!

További jó, és tudatos vásárlást!

a BlackFriday.hu csapata