MediaMarkt

Felhasználási Feltételek

I. Felhasználási feltételek elfogadása

A jelen weboldal használatával Ön (a továbbiakban úgynevezett: “Vendég”, “Felhasználó” vagy “User” ) elfogadja a felhasználási feltételeket, amit a S.C. Secorom S.R.L. kínál. Ha nem ért egyet a jelen weboldal felhasználási feltételeivel, kérjük, ne használja ezt a weboldalt.

II. Az internetes oldal használatára vonatkozó feltételek

1. Általános

A BlackFriday.hu az interneten a felhasználóknak egy interaktív szolgáltatást nyújt, amit az S.C. Secorom S.R.L. vezérel, amely információs szolgáltatásokat és tartalmakat nyújt a kereskedőkről (a továbbiakban úgynevezett: “kereskedők”), akik bemutatják ajánlataikat, kedvezményüket, kuponjaikat, utalványaikat vagy termékeiket (a továbbiakban úgynevezett: „ajánlatok”, „kedvezmények”, „kuponok”, „utalványok”, „termékek”).

E felhasználási feltételek elfogadása ennek az internetes oldalnak: a BlackFriday.hu használatára érvényesek a Vendég/Felhasználó/User részéről. Használva ezt a weboldalt, a Felhasználónak kötelessége elfogadni a felhasználási feltételeket, amik itt találhatóak meg. Ennek a weboldalnak a felhasználási joga fenn van tartva a Vendégnek és nem küldhető ki más személynek, illetve szervezetnek. A Vendégnek kötelessége biztonságban tartania a jelszavát, ha ez létezik. A Vendég felmérte a helyzetet, afelől, hogy az internet, habár biztonságos környezetet próbál fenntartani, mégis problémák akadhatnak az internet szolgáltatásokkal, és ezek már az S.C. Secorom S.R.L. hatáskörén kívül vannak. Mert ebben az esetben már nem tetten érhetők azok a személyek, rendszerek, akik/ amik az internetes adatok vesztését eredményezhették. Ezek elfogadásával bizonyságot tesznek afelől, hogy értik, és tudomásul veszik, hogy bizonyos körülmények miatt, akár külső, akár pedig az S.C. Secorom S.R.L. hatáskörén belül, a jelenlevő honlaphoz való hozzáférést meg lehet szakítani, felfüggeszteni, vagy akár egy időre megszüntetni. A szerzői jog teljes mértékben az S.C. Secorom S.R.L.-hez tartózik, és nem használhatják vagy másolhatják, a tulajdonos írásos beleegyezése nélkül, az adatokat. Úgy szintén, fenntartjuk a jogot, miszerint megtagadhatjuk azokkal az ügyfelekkel való kollaborálást, akiknek nem megfelelő a viselkedésük vagy civilizálatlan (agresszív) nyelvezetet használnak. Fenntartjuk a jogot, hogy megválogassuk a klienseinket. A S.C. Secorom S.R.L-nek jogában áll módosítani vagy megszakítani a jelenlevő weboldalnak bármely aspektusát vagy jellemzőjét, hardver vagy akár szoftver okból kifolyólag. Ebből a szövegből következtethető az, hogy Ön már betöltötte a 18 éves életkort, hogy ezt a weboldalt használhassa.

2. Feltételek módosításai A S.C. Secorom S.R.L. fenntartja azt a jogot, miszerint módosíthat, illetve szükség esetén törülhet bármely felhasználási feltételeken, amik a www.BlackFriday.hu oldalon megtalálhatóak. Ha a S.C. Secorom S.R.L jelentős változtatásokat tesz, akkor azt a e-mailen fogjuk továbbítani, azok részére, akik bejelentkeztek az e-mailcíműkkel; vagy akár egy általános üzenet formájában feltűntetjük azt a jelenlevő weboldalra, hogy másokat tudatosítsunk a különböző módosításokról.

Új! Egyéb Áruház