MediaMarkt

Kik vagyunk Mi?

Ezen a telefonszámon érhetsz el minket: 06 70 359 1501

(CSAK KIZÁRÓLAG AZ OLDALUNKON TÖRTÉNŐ REKLÁMOZÁSSAL KAPCSOLATBAN HÍVJANAK!)

Rugalmasak vagyunk az egyéni elképzelések megvalósításában, kérlek lépj velünk kapcsolatba! Írj az office@blackfriday.hu email címre, mert nagyon hamar válaszolunk. Vagy hívjál a   06 70 359 1501  telefonszámon Hétfőtől-Péntekig 11-től 20 óráig. (Black Friday időszakban: november 20.-30. között, Hétfőtől-Vasárnapig, a nap bármely időpontjában elérhetsz minket)

A Black Friday vagy más néven Fekete Péntek fogalmát újragondoltuk Neked!

Az a célunk, hogy biztosítsuk számodra a legjobb online vásárlási élményt, ezért megpróbáljuk összegyűjteni Neked a legjobb webáruházak legkedvezményesebb ajánlatait. Így abban is segítünk Neked, hogy időt és pénzt spórolj az online vásárlással, és az így megtakarított pénzt és időt inkább a családdal, barátokkal és a hobbiddal tölthesd.

A mi történetünk

2012-ben a Black Friday vagy Fekete Péntek nap alkalmával kedvezményes ajánlataink révén emberek ezreinek segítettünk, hogy a termékeket amiről korábban csak álmodoztak a lehető legalacsonyabb áron megvásárolhassák. Összegyűjtöttük a legjobb webáruházak kedvezményes ajánlatait egy helyre, hogy Te azt az otthonod kényelmében számítógéped vagy okostelefonod segítségével böngészhesd.

De a jó hírek áradata itt nem ér véget, hiszen a Black Friday vagy Fekete Péntek napját mi kiterjesztettük egész évre. Így a webáruházak kedvezményes ajánlatai bármikor elérhetőek számodra.

2014. november 21.-től 28.-ig, negyed millió boldog magyar vásárló talált rá jutányos áron kedvenc termékeire, Magyarország legjobb webáruházaiban, a mi honlapunkon keresztül! Így a beígért Fekete Pénteki siker valóra vált!

Már sokan köszönték meg nekünk (kis és nagyvállalkozások), akikkel együttműködtünk, hogy ez a szolgáltatásunk az ők online eladásait segítette. Vannak azonban hálás vásárlók is, akik nagy számban térnek vissza oldalunkra, hogy megtalálják a számukra a legkedvezőbb és legkedvezményesebb ajánlatainkat.

Az akciók érdeklődői minket találnak meg elsőre az internetböngészőkön, mert ha rákeresnek a “fekete péntek” vagy a “black friday” kulcsszavakra, akkor mi vagyunk az elsők! És ezért büszkén kijelenthetjük, hogy mi vagyunk az egyetlen Black Friday márkát képviselő vállalkozás, amelyik összegyűjti hazánk legjobb webáruházainak ajánlatait.

A mi csapatunk

Nagyon lelkesek vagyunk, Budapesten és Bukarestben találhatsz meg minket. Azon dolgozunk, hogy számodra a legkedvezőbb és legkedvezményesebb ajánlatokat összegyűjtsük.

Évről évre rohamosan fejlődik a csapatunk, az elkövetkező években Csehországban és Lengyelországban is beindul a szolgáltatásunk.

Ezen a telefonszámon érhetsz el minket: 06 70 359 1501       (CSAK KIZÁRÓLAG AZ OLDALUNKON TÖRTÉNŐ REKLÁMOZÁSSAL KAPCSOLATBAN HÍVJANAK!)

Black Friday facebook logo

Új! Egyéb Áruház