MediaMarkt

Népszerűsítsd a webáruházad black friday 2019-ben!

Szeretnéd a Te webáruházad kedvezményes ajánlatait az oldalunkon népszerűsíteni?

Ezen a telefonszámon érhetsz el minket: 06 70 359 1501

(CSAK KIZÁRÓLAG AZ OLDALUNKON TÖRTÉNŐ REKLÁMOZÁSSAL KAPCSOLATBAN HÍVJANAK!)

Rugalmasak vagyunk az egyéni elképzelések megvalósításában, kérlek lépj velünk kapcsolatba! Írj az office@blackfriday.hu email címre, mert nagyon hamar válaszolunk. Vagy hívjál a   06 70 359 1501  telefonszámon Hétfőtől-Péntekig 11-től 20 óráig. (Black Friday időszakban: november 20.-30. között, Hétfőtől-Vasárnapig, a nap bármely időpontjában elérhetsz minket)

A www.BlackFriday.hu az egyik leglátogatottabb kedvezményes ajánlatokat összegyűjtő oldal, indulása óta havi több ezer/tízezer/százezer látogatót terel a partnereink webáruházaiba.

A termékek népszerűsítése az alábbi módon történhet:

Új! a. SZABAD HELYEK – Megjelenés a főoldalon  – Új!

Új! b. SZABAD HELYEK – Megjelenés a legnépszerűbb webáruházak kategóriában – Új!

Új! – c.  SZABAD HELYEK – Megjelenés az Egyéb Áruház kategóriában. Ezt a friss oldalt azoknak biztosítottuk, akik jó pozícióban szeretnék reklámozni a webáruházait jutányosabb áron, mint a főoldalon! (de kisebb kattintási aránnyal, mint a főoldalon) – Új!

Új! d. SZABAD HELYEK – Megjelenés a főoldalon az egyéb résztvevő üzletekben – Új!

Új! e. SZABAD HELYEK  – Fenti csíkbanner hirdetés, minden oldalon – Új!

Új! f. SZABAD HELYEK  – Banner hirdetés, jobboldalon az egyéb résztvevő üzletek, a főoldalon, csak számítógépen látszik ez a hirdetés – Új!

Új! g. SZABAD HELY – Banner hirdetés, jobboldalt az egyéb résztvevő üzletek felett, a főoldalon, csak számítógépen látszik ez a hirdetés – Új!

Új!  h. SZABAD HELY – Banner hirdetés az oldal alján, (sticky banner) minden oldalon – Új!

Új! i. SZABAD HELYEK – Email marketing – dedikált eDM kiküldés a regisztrált felhasználóinknak – Új!

Új! j. SZABAD HELY – Háttérképi (a fekete háttér helyett) hirdetés, minden oldalon, csak számítógépen látszik ez a hirdetés – Új!

Új! k. SZABAD HELY – Leaderboardos hírdetés, a főoldalon – Új!

Rugalmasak vagyunk az egyéni elképzelések megvalósításában, kérlek lépj velünk kapcsolatba! Írj az office@blackfriday.hu email címre, mert nagyon hamar válaszolunk. Vagy hívjál a   06 70 359 1501  telefonszámon Hétfőtől-Péntekig 11-től 20 óráig. (Black Friday időszakban: november 20.-30. között, Hétfőtől-Vasárnapig, a nap bármely időpontjában elérhetsz minket)

(CSAK KIZÁRÓLAG AZ OLDALUNKON TÖRTÉNŐ REKLÁMOZÁSSAL KAPCSOLATBAN HÍVJANAK!)

Black Friday facebook logo

Új! Egyéb Áruház