Black Friday 2017: Fekete Péntek a Media Markt üzletében

Black Friday 2017: Media Markt magyarországi akciója

A Media Markt a tavalyihoz hasonlóan idén is két Black Friday akcióval készül: 2017. november 17-én webáruházában, 2017. november 24-én pedig üzleteiben és webáruházában is tartja a fekete pénteket.

Black Friday 2017: brutális választék, durván jó árak

Európa és Magyarország legnagyobb műszaki kiskereskedője durván jó kedvezményekkel és nagy raktárkészlettel készül a novemberre. A TV film alapján hűtőszekrény, mosógép, televízió, laptop, okostelefon és konzol biztosan lesz az akcióban.

Néhány hasznos tanácsot adunk a Media Markt Black Friday felkészüléshez.

Gyors vásárlás

Media Markt hírlevelében és Facebook oldalán sokszor extra információkat árul el, megmutat egy-egy akciós terméket, így érdemes feliratkozni és követni őket.

Black Fridayen sok múlik a gyorsaságon, ezért célszerű előre nézelődni a termékek között és kívánságlistára helyezni a kinézett darabokat.

Bár a Media Marktnál lehet regisztráció nélkül is vásárolni, regisztrációval megspórolható az adatok megadása minden egyes vásárlásnál.

Kényelmes, biztonságos

A kiszállítás egész novemberben ingyenes a webáruházból. A legkényelmesebb, ha otthonodba vagy munkahelyedre kéred a csomagot, de vannak más lehetőségek is (pl.: kiszállítási pontok).

Magyarországon még mindig a készpénzes utánvétel a legnépszerűbb fizetési mód, azonban nagy értékű műszaki cikk vásárlásakor biztonságosabb kártyával fizetni.

A Media Markt webáruháza a törvény által előírt 14 nap mellett 60 napos visszavásárlási garanciát nyújt a vásárlóinak.

Végezetül: válaszd meg körültekintően, hogy kitől vásárolsz. Ismert, megbízható, a magyar jogszabályoknak megfelelő kereskedőt válassz, így elkerülheted, hogy egy esetleges garanciális ügyintézés vagy elállás esetén kellemetlen meglepetések érjenek.

BlackFriday2017