Black Friday a Régikönyvek.hu-nál!

Régóta vadássza? Ritka? Legyen szó klasszikusokról vagy újdonságokról, aláírt vagy dedikált példányokról, nálunk mindent megtalál! A Black Friday kiváló alkalom arra, hogy bővítse könyvgyűjteményét vagy hogy előrelátóan és kedvezményesen vásároljon valódi karácsonyi értéket a család minden tagjának! Csatlakozzon a több mint 130.000 regisztrált felhasználónk közé és keressen rá arra a rég vágyott példányra – hiszen most biztos, hogy 50%-os kedvezménnyel juthat hozzá!

A Régikönyvek.hu csapata 2004-ben alakult meg azzal a céllal, hogy tovább erősítse a olvasás iránti szeretetet és kiszolgálja azoknak az embereknek az igényeit, akik hozzánk hasonlóan rajonganak a könyvekért; akik vallják, hogy az illatot, az ízléses kötést vagy egy festői illusztrációt semmi sem pótolhatja.

Az alapítás óta már több mint 1.000.000 kiszállított rendelésen vagyunk túl és  folyamatosan növekvő választékkal büszkélkedhetünk: jelenleg több mint 450.000 antikvár kiadványt kínálunk vásárlóinknak és mindazoknak, akik hozzánk hasonlóan élnek-halnak a könyvekért. Az ingyenes átvételi pontjaink számát folyamatosan bővítjük annak érdekében, hogy Önnek ne kelljen a postaköltséggel is számolnia. Fizesse csak a könyv árát – akár egyetlen könyv rendelése esetén is!

Ne habozzon, fedezze fel a Régikönyvek.hu Black Friday ajánlatait, és tegye még különlegesebbé kollekcióját! Az irodalomtól a lélektaniig; az ókortól napjainkig; Lakatos Leventétől Dosztojevszkij életművéig — nálunk mindenki talál magának valót!