Black Friday 2024: Mire számíthatunk fekete pénteken?

Mire kell számítsunk a Black Friday 2024-ben?

Ebben az évben is beköszönt a Black Friday 2024, vagy más néven a Fekete Péntek 2024-es eseménye, amelyre egyre több üzlet fogja megmutatni, hogy mivel is készült november 22-re.

Az elmúlt években a péntek iránt leginkább a férfiak érdeklődtek, de ebben az évben a legtöbb keresést a nők tették.

A férfiak elsősorban az elektronikai készülékek és a sportcikkek iránt érdeklődnek.

A nőknek sokkal nagyobb az érdeklődési körük, mivel ők sokkal jobban érdeklődnek a ruhák, lábbeliek, gyermekruházatok, gyermekjátékok, háztartási cikkek, illatszerek, kozmetikai készülékek és vakációk iránt.

Természetesen mindenki elégedett lesz az ajánlatokkal, mert a Fekete Péntek Magyarország 2017-ben, a jelentkező üzleteivel a fent felsorolt összes kategóriát magába foglalja.

Fekete Péntek Magyarország 2019 – Mit várhatunk?

Bizonyára nagy kedvezményekre számíthatsz. Valószínűleg a legtöbb kedvezmény -20% és -50% között lesz, de lesznek -90% árkedvezmények is. Az is előfordulhat, hogy nincs semmilyen árkedvezmény, de ez nagyon ritkán fordul elő.

Általában a termékek, a kereskedelmi árrés függvényében jelennek meg, ilyen lesz a Black Friday Hungary 2019-ben is.

Így számíthatunk -50% -os csökkenésre a lábbelit és a ruházatot illetően, de az elektronika cikkek tekintetében valamivel alacsonyabb lesz a csökkenés.

Ha az Egyesült Államokban, Kanadában vagy az Egyesült Királyságban keressük a kedvezményeket, akkor ők is ugyanazt a marketing stratégiát követik. A legtöbb résztvevő üzlet nagy kedvezményt kínál néhány csúcskategóriás termékre, hogy vonzóvá tegye az ügyfeleknek, de igazán nagy darabszámokat alkalmaznak az átformált termékekre vagy a régebbi modellekre.

Az eMAG üzletében a legnépszerűbb termékkategóriák a háztartási cikkek, játékok, háztartási kisgépek, szépségápolási cikkek és telefonok voltak.

A Media Markt üzletében a tavaly akár 75%-os leárazást is megcsíphettek a szemfüles vásárlók, várhatóan 2016-ban sem kell kevesebbre számítani.

Az következő üzletek vesznek részt a Black Friday 2019-es vagy a Fekete Péntek 2019-es akciókon:

JátékShop, Szállásguru, MediaMarkt, Régi könyvek, Gyerekjátékok, Reflexshop, Játéknet, Tulli, Ho

bbyRendelés, RADIUM, Stylebolt, ShopALike, MaiKupon, Future Board Hungary, Ruhafalva, CD Galaxis, Játékbolt, JKH, Kreatív Játék, Pindur Palota, Tudatos szülő, XLO, ledszaki, Játéksziget, byHOME, Játékcsillag, Butopea, Nomád Sport, bulgarianrose, playsport, lumenetmedinashop, Vasedény, Hercegnőshop, Leddiszkont, ebyte, madeinpapp, Nyakkendőshop, MOS webáruház, makettek, tantaki, eroll, HOR ZRT.bestbyte, Infotech kft, ledenvilagitasod, supstarnv-holders, naturshop, óra-karóra

A vásárlók által legkeresettebb termékek:

Mobiltelefonok: iPhone X, iPhone 8, Huawei P9 si Huawei P9 Lite, Huawei Y5II, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy A5 2017.

TV -k: Samsung UE43MU6102, Sony Bravia KD-49XE8005, LG 32LJ500V, Philips 55PUS6162, Orion 32OR17RDL, Panasonic VIERA TX-50EX780E.

Tábragépek: iPad Pro 10.9”, iPad 12.9″ Pro, iPad 9.7”, 7.9” 128GB iPad mini, Samsung Galaxy Tab A 2016.

Nagyobb elektronikai készülékek: beépített hűtőszekrények, No Frost hűtőszekrények, 2 ajtós hűtőszekrény, elektromos tűzhelyek, elektromos sütők, mosógépek és mosógatógépek.

Kisebb elektronikai készülékek: porszívók és vasalók.

BlackFriday2024