Szeretnéd reklámozni a céged a Fekete Péntek akcióin keresztül? 🇭🇺✔️✔️

Magyarországot 2024-ben  a Fekete Péntek két hatalmas hullámban fogja érínteni. Ezekben a hullámos időszakokban a vásárlók olcsón és akciósan juthatnak hozzá a kedvenc termékeikhez. Van egy webáruházad és szeretnéd reklámozni Fekete Péntek alkalmával? Tarts velünk!

fekete péntek

Az üzletek ebben az időszakban kiüresítik a masszív raktárukat. De mikor is lesz az idén a Black Friday, vagy más nevén a Fekete Péntek? 

A mi weboldalunkon keresztül hátradőlve, biztonságosan, egérkattintással vásárolhattok. A biztonságos kattintgatásokra 2024. november 8-én és  2024. november 15-én kell odafigyelni! (Talán majd 2024. november 22.-én is lesz egy fekete pénteki akciózás, legyetek résen!)

Szeretsz akciósan vásárolni, és az év legnagyobb százalékos kedvezményeit keresed? A BlackFriday.hu weboldal lehetőséget ad, a legkedvezőbb áron történő vásárlásra. Van egy webáruházad? Mert akkor maximalizálhatod a profitját, ha a BlackFriday.hu weboldalon reklámozod a céged. Statisztikailag, egy cégnek az éves bevételének, több mint 20%-át képezi a fekete pénteki akciózás. Vásárló lennél, vagy potenciális ügyfél? Iratkozz fel a www.BlackFriday.hu weboldalra!

A Black Friday vagy más néven Fekete Péntek fogalmát újragondoltuk Neked!

Az a célunk, hogy biztosítsuk számodra a legjobb online vásárlási élményt, ezért megpróbáljuk összegyűjteni Neked a legjobb webáruházak legkedvezményesebb ajánlatait. Így abban is segítünk Neked, hogy időt és pénzt spórolj az online vásárlással, és az így megtakarított pénzt és időt inkább a családdal, barátokkal és a hobbiddal tölthesd.

A mi csapatunk

Nagyon lelkesek vagyunk, Budapesten megtalálhatsz minket. Azon dolgozunk, hogy számodra a legkedvezőbb és legkedvezményesebb ajánlatokat összegyűjtsük.

Évről évre rohamosan fejlődik a csapatunk, az elkövetkező években Németországban, Ausztriában, Svájcban, Spanyolországban, Lengyelországban is beindul a szolgáltatásunk.

 

Népszerűsítsd a webáruházad 2018-ban fekete pénteken!

 

Addig is kövessetek minket a BlackFriday.hu oldalunkon, hogy minél többet tudhassatok meg a Fekete Pénteki akciónkról, a cikkeket is olvassátok, valamint a webáruházakat is nézegessétek az oldalunkon!

Tisztelettel, a magyarországi Black Friday hivatalos, és első számú összegyűjtő oldala!

Kattints az alábbi bemutató videónkra! >>