Black Friday 2020: A Játéktenger.hu fekete pénteki akciója

Jó pár éve már nálunk is tombol a Black Friday őrület. Általánosságban elmondható, hogy az év ezen időszakában, különösen Fekete Péntek környékén lehet kifogni a legjobb ajánlatokat / kapásokat főként az interneten. Sokszorosan igaz lesz az előző mondat utolsó állítsa, hiszen 2020-ban a Covid-19 vírus miatt elég rendesen átrendeződött a kiskereskedői piac. Egyre nagyobb előnyben részesülnek az online webáruházak.

Idén a Játéktenger Webáruház számos kedvező ajánlattal próbálja elviselhetővé tenni ezt a nehéz időszakot.

Bár sokan nem szeretik, sőt egyenesen megtévesztésnek tartják, ha tudatosak vagyunk, tényleg kedvező áron juthatunk hozzá akár a karácsonyi ajándékokhoz is. Mi a Játéktengernél azon vagyunk, hogy a vásárlás élménydús és ami a legfontosabb ebben az időszakban, biztonságos legyen, ezért is jó, hogy a Játéktengernél online, idegőrlő sorban állás nélkül rendelhető meg minden. Csak aztán vigyázzunk, nehogy elcsenjék a gyerekek a bankkártyánkat! Tudjuk, hogy felelősen gondolkozó szülőkként ilyen elő sem fordulhat, de azért érdemes résen lenni, mert idén tényleg fantasztikus ajánlatokkal rukkoltunk elő.

Szeretnénk pár tippet a figyelmetekbe ajánlani, mielőtt nekiugrotok a nagy bevásárlásnak.

Az első ilyen tipp, hogy készítsetek listát.

Ki ne találkozott volna már az „Anyaaa ezt kérem, ezt kérem!!” effektussal. Erre is nagyon jó megoldást nyújt, ha van egy tökéletesen elkészített lista a tarsolyban. Ha előre tudjátok, mi az, amire szükségetek van, illetve amit a gyerek tényleg szeretne, akkor nem veszel meg valamit csak azért, mert ez most „kihagyhatatlan ajánlat”.

Ha már a lista készítésről van szó, akkor szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani az idei sláger társasjátékainkat.

A Tolongolyó izgalmas és élménydús társasjátékával az egész család örömteli pillanatokat élhet át a karantén alatt otthon.


https://www.jatektenger.hu/hu/termekek/66843-megableu-tolongolyo-tarsasjatek

A Kerge Cerka következik a sorban. El tudsz képzelni olyan ceruzát, ami ízig-vérig arra van betanítva, hogy megnehezítse a rajzolás folyamatát? Ha még nem találkoztál ilyen ceruzával, akkor a nagyon bolondos Kerge Cerka rengeteg örömteli pillanatot tartogat az egész család részére.

https://www.jatektenger.hu/hu/termekek/11801-kergecerka-tarsasjatek

Mennyire ismered a Harry Potter Univerzumot? Ha láttál egy részt is a TV-ben, vagy olvastál egy kötetet J.K. Rowling frenetikus kalandjaiból, akkor már garantált a jókedv, kaland és kockázat ebben a fantasztikus családi társasjátékban. Kísérd végig Harry és kis társai kalandjait a társasjátékban és tölts el egy évet Roxfort-ban.

https://www.jatektenger.hu/hu/termekek/67918-harry-potter-egy-tanev-roxfortban-tarsasjatek

Vásárolj online!

Egy ilyen világ krízis esetén nehéz racionálisan gondolkodni és még nehezebb meghozni azokat a döntéseket, amik a legjobbak nekünk. Mi a Játéktenger Webáruházban egy dologban segíthetünk, hogy az online vásárlás gördülékeny, kényelmes és gyors legyen. És persze jó áron hozzá tudjanak férni a vásárlók. Persze az internet is bármikor megszakadhat és a géped is lefagyhat, miközben mindent megteszel a Harry Potter – Egy Tanév Roxfortban társasjáték becserkészéséért, de erre azért nem sok esély van.

https://www.jatektenger.hu/hu/termekek/67918-harry-potter-egy-tanev-roxfortban-tarsasjatek

Még egy tipp, hogy mielőtt vásárolsz, tudakolódj. Tudj meg minél többet a kinézett játékról. Ebben segít maximálisan a Játéktenger Webáruház.

A Játéktengernél minden fontos részletet elárulunk a játékokról, azt is, hogy mi van a dobozban, ahogy azt is, hány éves kortól ajánljuk az adott játékot. Az online vásárlásban az is jó, hogy a fizetés előtt bármikor lehetőséged van meggondolni magadat, kicserélni a játékot, tovább böngészni az oldalon.