Black Friday 2016: Leddiszkont a fekete pénteken

Okosító tanácsok kezdő, Led világításra cserélőknek 3. rész.

Karácsonyi fények

Legyen szikrázó a karácsony, kápráztassuk el családunkat a 2 év garanciás egyedi, különleges, kis fogyasztású ledes karácsonyi fényekkel, amin nem ég ki folyton egy-egy izzó és szebb, mint a szomszédé…
Karácsonyi fények vásárlásakor az első, amit el kell dönteni, hogy kültéren akarjuk-e használni vagy beltéren. A kültériek külön jelölve vannak, általában IP44 védettségűek, ami azt jelenti, hogy fröccsenő víz ellen védett minden irányból, tehát bírja a csapadékot, de a földre nem tehető, vízben nem állhat, mert tönkremegy!
A következő lépés hol szeretnénk használni:
1, a fenyőfára a füzérek az ideálisak, kaphatóak egyedi 20-100 darabos, beltéri figurás/ csillag, hópihe, holdacska, hólabda, fémgömb, golyó, ajándékdoboz/ kivitelben. A fényük nem villogtatható, lassú színátmenetes vagy villogtatható. A másik csoport a 100-200-300-500 ledes füzér, amit már kültéren is használhatunk! Az 500 ledessel akár egy 6 méter magas fát is körbe tekerhetünk, hossza 53 méter!
2, ablakok tetejére, homlokzatra ajánljuk a jégcsap függönyöket 200-500 /4-10 méter/ ledes kivitelben, a fényük villogtatható. Ide tartoznak még a 10-20 darabos jégcsap formájú fények is.
3, ablakokba, ajtókba a fényfüggönyöket és a fényhálókat kínáljuk, ezek 1-2 méter hosszúak, a fényük villogtatható.
4, oszlopokra, korlátokra a girland a megfelelő, ami 400 ledes és 11 méter hosszú.
Az itt felsorolt karácsonyi fények hideg fehér, meleg fehér és színváltós RGB kivitelben kaphatóak. A színek és a vízállóság a dobozokon és a weboldalon jelölve vannak!

black-friday_1125-nagy_cikkhez-kep

Boldog karácsonyt!

 

Kattints ide, hogy láss más akciókat!