Black Friday 2014: Az Extreme Digital hazánkban

Az Extreme Digital sikerének egyik titka a szigorúan betartott árpolitika, melynek lényegét, a marketing vezetők tartják életben, hogy a piacon más hivatalos kereskedő, hasonló szolgáltatási feltételek mellett ne kínáljon olcsóbban termékeket. A vállalat saját fejlesztésű árfigyelő szoftverének segítségével, napi rendszerességgel figyeli a piacot, és ha szükséges, azonnal változtatja termékeinek árát, hogy valóban a legkedvezőbb ajánlatot biztosítsa.

A termékek többsége azonnal, raktárról elérhető. Egyéb esetben a beszerzést percről-percre nyomon követő szoftverek tájékoztatják a vásárlókat a honlapon keresztül a megrendelt termékek várható beérkezéséről.

Budapest mellett Székesfehérváron, Győrött, Miskolcon, Szegeden, Debrecenben, Kecskeméten és Pécsett is várhatóak lesznek a szaküzletek. Emellett további 436 Pick Pack Ponton biztosítják a weboldalon megvásárolt termékek személyes átvételét.

Az Extreme Digital a műszaki online áruházak között egyedülálló szolgáltatást, ingyenes házhoz szállítást nyújt a vásárlók részére. A vállalat a raktárról azonnal elérhető termékek esetében 2 munkanapon belül az ország egész területén biztosítja a termék átvételét.

A műszaki áruház online hitelügyintézéssel, bankkártyás fizetési lehetőséggel és hétvégi teljes nyitva tartással is igyekszik a vásárlók igényeit minél jobban kielégíteni.

Figyelembe véve azt, hogy ez az online áruház nyomon követi az akciós árakhoz való hozzájutást, nincs kizárva, hogy idén ez a jól működő cég is megtartja a Fekete Péntek akcióját. Sajnos több információnk nekünk sincs, de legyenek résen a mi Black Friday 2014 oldalunkon, hogy több mindent megtudjanak erről a különleges eseményről, ami november 28-án lesz hazánkban.

 

A fenti cikk megírásához a http://www.edigital.hu/Kik_vagyunk_mi-sp387.html írás nyújtott segítséget.

Black Friday 2014