Black Friday 2017: Alkoss kreatív otthont a Butopêa segítségével!

A Butopêa-nál az a célunk, hogy olyan alternatívát tárjunk elétek, mellyel könnyűvé válik számotokra a kreatív otthonteremtés, hogy a saját életteretek professzionális lakberendezőjévé válhassatok.

Olyan termékeket kínálunk, melyek egyedivé tételéhez inspirációt is nyújtunk, így ha nálunk vásároltok, nem pusztán egy új bútor tulajdonosai lesztek. Mi arra ösztönzünk Titeket, a vásárlóinkat, hogy új életet leheljetek minden egyes darabba és hogy ne a bútorok határozzák meg az otthonotok stílusát, hanem rajtuk keresztül fejezzétek ki a saját ízléseteket.

Egy személyben vagyunk bútorbolt és egy lakberendezési partner a követőink számára.

Bútorboltként az a célunk, hogy egy olyan webáruházat biztosítsunk, ahol olyan különleges bútorokat találtok, melyeket kényelmesen, az otthonotokból, kedvező áron vásárolhattok meg. Emellett nagy hangsúlyt fektettünk arra is, hogy megbízható, vevőorientált ügyfélszolgálatot biztosítsunk nektek.

Meggyőződésünk, hogy az otthon az élet legfontosabb színtere, mind az önkifejezés, mind a jó közérzet megteremtésének szempontjából, így arra szeretnénk ösztönözni minden követőnket és vásárlónkat, hogy merjenek kreatívan gondolkodni a lakberendezésben is. Azonban úgy vettük észre, hogy sokak szemében nehéz feladatnak tűnik saját otthonuk berendezése, dekorálása, valamint az, hogy időről-időre változó ízlésüknek megfelelően átformálják otthonuk arculatát. Szeretnénk bebizonyítani, hogy a lakberendezés mindenkinek sajátja, hogy mindannyiunkban ott rejtőzik a lakberendező, csak felszínre kell hozni.

A Butopêa-nál arra törekszünk, hogy ne pusztán csak egy bútorbolt funkcióit töltsük be, hanem egyfajta lakberendező szolgáltatásként is segítsük a követőinket. Ez abban nyilvánul meg, hogy könnyen megvalósítható, kreatív lakberendezési ötletekkel és inspiráló ajánlatokkal is támogatunk titeket abban, hogy a személyiségeteket leginkább kifejező otthont tudjátok kialakítani.

A Black Friday alkalmából nálunk is kedvezményesen vásárolhatjátok meg azokat a darabokat, melyekre már régóta vágytatok! Különleges dekorációkat és karakteres bútorokat találtok a kínálatunkban, melyeket most akár féláron is megszerezhettek! Ezen különleges nap alkalmából 5-50% kedvezménnyel vásárolhattok a kínálatunkból.

BlackFriday2017