Black Friday 2017 – Amikor igazán érdemes vásárolni!

Játékcsillag webáruházunk egy szakértőkből álló kiskereskedés, amely több évtizede megtalálható hazánk játékpiacán.

Anyavállalatunk több mint 20 éve foglalkozik játékok kis- és nagykereskedelmével Magyarországon. Tapasztalt csapatunkkal nyitott szemmel járjuk a világot, hogy a Föld minden pontján megtaláljuk a legcsodásabb játékokat, amelyek az Ön gyermekét boldoggá tehetik. Kollégáinkkal mindent megteszünk azért, hogy jó minőségű játékaink hozzájáruljanak a gyermekek fejlődéséhez és szórakozásához.

Játékcsillag webáruházunk az elmúlt években nagy sikerrel vett részt az év legnagyobb kedvezményeit kínáló nap, a Black Friday eseményén, ezért idén is óriási akciókkal készülünk erre az alkalomra. Az idei Black Friday hétvégéjén, november 24-26 között a gyerekek és szülők körében méltán népszerű játékaink akár 60 % kedvezménnyel is kaphatóak. Érdemes körülnézni kínálatunkban, hiszen a legapróbbaktól kezdődően akár az egész család számára ajánlunk szórakozást, vidám kikapcsolódást, játékos tanulást és felhőtlen perceket kínáló játékokat, így választékunkban biztosan megtalálja az Ön és gyermeke kedvére valót.

Kedvezményeink mellett a 10 000 forint feletti vásárlások esetén ingyenes házhozszállítást is biztosítunk. Kövessen minket Facebook-on is, hogy biztosan ne maradjon le akcióinkról! Kerülje el a rohanást és a sorban állást, s rendelje meg otthona kényelméből tőlünk karácsonyi ajándékait!

 

 

BlackFriday2017