Black Friday 2017: Állami támogatások, adókedvezmények és pénzügyi előnyök igénybevétele

               Biztosan kíváncsi vagy, hogy ezen a híres blackfriday.hu oldalon, amelyet fél millió magyar látogat meg, miért is írunk ezekről az igen fontos lehetőségekről, amelyet mindenki ki kell használjon. Minden magyarnak jár ez alanyi jogon. 10%-os, vagy inkább 100%-os információk birtokában döntesz fontos kérdésekben?

               Mivel a bank, a média és a könyvelő csak a lényegnek a töredékét képes átlátni, emiatt a blackfriday.hu, a magyarországi fekete pénteki akció keretén belül egy olyan szolgáltatást ajánl, amely nekünk is nagyon bevált és tiszta szívből reméljük, hogy minél több emberhez eljut.

               Különböző adókedvezmények, állami támogatások és pénzügyi előnyök igénybevételével foglalkozunk. A szolgáltatásunk ingyenes! Ahhoz, hogy ki tudjuk deríteni, hogy te milyen kedvezményeket tudnál kihasználni, szükségünk volna egy háromnegyed-egyórás, kötetlen beszélgetésre.

               Ezen a számon érhetsz el minket: +36 70 359 1501 , és le kell egyeztetnünk egy időpontot, amikor a budapesti irodánkban átbeszélhetjük a koncepciót, hogy vizualizáljuk azt és végső soron megoldást találjunk rá. Sajnos egy rossz hírrel zárnám a soraimat: júliusban már csak maximum 15 ügyféllel ülhetünk le, mert nagyon el vagyunk foglalva, de bízom abban, hogy megtaláljuk egymást.