Az alza.hu Black Friday 2018-ban hamarabb akciózik! 🏬 🇭🇺 >>

Az alza.hu Black Friday akcióját hamarabb szervezi meg. E akció időtartama augusztus 20-tól egészen szeptember 2-ig tart. Az alza.hu Black Friday akció keretén belül, akár 80% árengedménnyel kedveskedik az online vásárlók számára.

Egy pár szót ejtsünk már az alza.hu oldalról, és személyes tapasztalatunkról:

Ez az első alkalom, amikor írunk az alza.hu weboldalról, mivel a mi cégünk pár hónappal ezelőtt rendelt egy zöld hátteret az alza-tól. Ez volt az első alkalom, amikor kipróbáltuk a szolgáltatást, és nagyon megvoltunk vele elégedve. Az arukereso.hu oldalon rákerestünk a legolcsóbb zöld háttérre. És volt ott egy csomó jó ajánlat, viszont raktáron alig volt egy pár, és a szállítás is több időt vett volna igénybe. És habár árban azért valamivel drágább volt az alza.hu a többi céghez képest, mégis úgy döntöttünk tőlük vesszük meg. És 3 nap alatt meg is érkezett a Transoflex szállítmányozó(futárszolgálat) által. A Trans-o-flex egy nagyon elterjedt és nagyon megbízható szállítmányozó cég, úgy a kis vállalkozások területén, mint a nagykereskedelemben. 

Az alza.hu történetéről

2014 előtt az alza.cz a.s. Csehországban és Szlovákiában működtette a webáruházát. Majd a későbbiekben az EU többi országában is kezdett megjelenni: alza.de, alza.at, alza.hu, alza.co.uk, alzashop.com. Csehországban a legnagyobb elektronikai cikkeket forgalmazó online kereskedés. Továbbá játékokat, parfümöket, órákat, stb.-t is árul a weboldalon keresztül.

Az Alzasoft néven futó anyacég 1994-ben jött létre. 2018-ban az internetes eladáson kívül 49 üzletet, 78 Alzaboxot is üzemeltet nem csak Csehországban és Szlovákiában, de még Magyarországon is és Ausztriában is egyaránt. Bemutatóüzlete Pozsonyban, Prágában és már Budapesten is megtalálhatóak. Csehországban a 2017-es forgalmi adatok szerint 21 milliárd cseh koronás pénzforgalmat generált, ezzel megszerezve a pódium első helyét a csehországi e-shop területén.

A 2017-es év végén az Alza kínálatában 200.000 termék szerepelt és több mint 2,9 millió rendelés lett teljesítve.

Hol lehet elérni az Alza black friday-os árzuhanásait:

A kampányuk a www.alza.hu/black-friday oldalukon érhető el. Kövesd a mi oldalunkat is, a BlackFriday.hu oldalt, hogy tudj meg minél többet a többi év közben is jelenlevő hatalmas BlackFriday, illetve magyarul Fekete Péntek akciókról a 2018-as évben, és jelentkezz a hírlevelünkre is, és like-olj minket a facebook oldalunkon is!

További jó vásárlást kívánunk!

a BlackFriday.hu csapata