Fekete Péntek 2016: Ars Una

Ars Una Black Friday 2016: Idén is eljön a várva-várt nap, azaz 2016. november 25-e, amikor is az Ars Una 25%-os kedvezményt biztosít minden termékére! A tavalyi nagy sikerünket idén is szeretnénk megismételni, Ön se maradjon le róla! A kedvezmény a www.arsuna.hu weboldalunkon 2016. november 25-én 0-24 óra között leadott rendelésekre, valamint a 1113 Budapest, Csetneki u. 13. szám alatt lévő Bemutatótermünkben 10-18 óra között történő vásárlásokra egyaránt vonatkozik a készlet erejéig.

capture3333
Egész évben, már 25 éve töretlenül azon igyekszünk, hogy nálunk vásárlóink mindent megtaláljanak egy helyen, akár azonos mintával a táskától a füzetcímkéig. Sokat adunk a vásárlói tapasztalatokra, véleményekre, hiszen a visszajelzések is nagyban segítenek a következő évi termékek fejlesztésében, új termékek bevezetésében.
Nézzen körül weboldalunkon már most! Akár már ma válassza ki, hogy milyen terméket szeretne kedvezményesen megvásárolni november 25-én. Weboldalunkon megtalálhatja az iskolatáskától kezdve a tolltartón és füzeten kívül számos termékünket, ami elengedhetetlen gyermeke számára az iskolában.
Nemcsak nyáron lehet szükség egy új kulacsra, tornazsákra, vagy akár egy új uzsonnás dobozra. Akár Ön is találhat magának egy szuper oldaltáskát, amit edzéshez is használható, vagy egy bögrét, amit akár születésnapi buliba ajándékba is elvihet.
Amennyiben meg szeretné nézni élőben is a termékeinket, fel szeretné próbálni a gyermekére a táskáinkat, vagy tanácsra van szüksége a vásárláshoz, akkor látogasson el a Bemutatótermünkbe. Itt személyre szabottan fogja kollégánk segíteni, hogy a megtalálja az Ön és gyermeke számára legjobban tetsző és megfelelő termékünket. Bemutatótermünk kínálata nem minden esetben egyezik meg weboldalunk kínálatával, ezért ha biztosan szeretné tudni, hogy az adott termék elérhető-e személyes vásárlás alkalmával Bemutatótermünkben is november 25-én, akkor hívja fel Bemutatótermünket az 1/279-2324-es telefonszámon.
November 25-én a weboldalunkon már a Black Friday napra érvényes kedvezményes árakat fogja megtalálni minden termékünknél, így nem kell számolgatni, hogy mennyibe fog kerülni az Ön által kiválasztott termékünk.
Nálunk fizethet Erzsébet-, illetve Sodexo utalványokkal is. A cégünk által elfogadott utalványok típusáról tájékozódhat a weboldalunkon, vagy kollégáink telefonon keresztül is rendelkezésére állnak.
Akkor is érdemes ellátogatni az oldalunkra, ha csak nézelődne, mert karácsony közeledtével akár a karácsonyi ajándékokhoz a megfelelő díszzacskót és ajándékkísérőt is be lehet náluk szerezni.
Kövessen minket Facebook oldalunkon is! Folyamatosan osztunk meg ötleteket, részletesebb használati utasítást egy-egy termékünkkel kapcsolatban, vagy ugyanitt jelentkezhet játékainkra is, ahol vásárlási utalványt is nyerhet!
Ars Una – velünk élmény az iskola!

 

Több ilyen akcióra, kattints ide!