Black Friday 2016: Frissítsd fel otthonod a Butoraim.hu segítségével

A Bútoraim.hu egy lakberendezési webshop, ahol a legtöbb termékünk saját import és saját design. Közvetlenül gyártókkal dolgozunk, és törekszünk rá, hogy a termékeink illeszkedjenek minden, de főleg a klasszikus, skandináv, és az industrial stílusokhoz. Termékeink raktárkészletről rendelhetők.

A Bútoraim forradalmasítja a kiskereskedelmi vásárlást az által, hogy visszatér az alapokhoz.

butoraim-visszater-az-alapokhoz
Minőséget nyújtunk, valódi áron
Mivel a bútorok egy részét közvetlenül a gyártóktól szerezzük be, nincsenek felesleges, hozzáadott költségek! A legtöbb kiskereskedéssel ellentétben mi búcsút intünk a járulékos költségeknek és az általunk kínált minőségi bútorokat a valódi értéküknek megfelelően kínáljuk – jutányos áron.
Azonnali házhoz szállítás hosszú várakozási idő nélkül
Minden darab megtalálható nálunk raktáron, így nem kell hosszú hetekig várakozni a megrendelt bútorra!
Világos kommunikáció: nincs apró betűs rész

butoraim-hangulat-kep
Az online bútorvásárláshoz az embernek legtöbbször nehezen átlátható rendszeren kell átrágnia magát – ez egy kétségekkel teli tortúra. Ezért is hiszünk az átláthatóságban, a mellébeszélések nélküli kommunikációban. A termékek képeivel, azok részletes leírásával és a vásárlás feltételeinek tisztázásával tesszük az online vásárlást igazi élvezetté, és így óvjuk meg vásárlóinkat a csalódástól.

Mi hiszünk abban, hogy a kényelem, az egyszerűség és az átláthatóság könnyebbé teszik életedet. Pontosan ezért választottuk egyedi üzleti modellünket, hogy egyetlen kattintással egy gyönyörű otthont varázsolhass magadnak, anélkül hogy aggódnod kellene, az tőled távol elhelyezkedő üzletek, a nagykereskedelmi és közvetítői árak, és minden más zavaró tényező miatt.

A Black Friday alkalmával természetesen mi is igyekszünk minél nagyobb kedvezményeket biztosítani egyes termékeinkből. 10-50 % közötti kedvezménnyel minden termékcsaládunkból találsz terméket, így akár a karácsonyi ajándékvásárlást is egy kalap alatt elintézheted most amellett, hogy a lakásodat is felfrissíted.

black-friday-page-banner-2016

Kattints ide, hogy Te is valós áron vásárolhasd meg a család és a barátok ajándékait, valamint néhány új dekorációval vagy a rég óta vágyott új bútorral is meglepheted magad.

 

Több ilyen akcióra, kattints ide!