Neked mi volt a legemlékezetesebb Fekete Péntek vagy Black Friday alkalmával vásárolt ajándékod?


Napjainkban mindenféle ajándékkal kedveskedünk egymásnak. Vagy tárgyakkal – kezdve a hagyományos könyv, zokni kategóriától a méregdrága kütyükig, tablet, mobil, TV, vagy élményekkel – belépők, szolgáltatások, esetleg egy romantikus vacsora. Életed során melyik ajándék volt rád a legnagyobb hatással?

A legemlékezetesebb ajándékok nagy valószínűséggel a személyre szabott ajándékok. Lehet, hogy olcsóbbnak tűnnek, de a felkeresésük az ajándékozó részéről meglehetősen időigényes. Gyakran mi vásárlók is olyan ajándékot adunk, ami nekünk szerezne örömet, és nem a megajándékozott fejével gondolkodunk.

A legrosszabb ajándék azonban a boríték, kicsit olyan “parancsolj, csinálj vele amit akarsz” ízű. Mennyivel szebb élmény valóban olyan ajándékot adni, aminek a megajándékozott teljes szívéből tud örülni. Ebben próbálunk a segítségedre lenni, hogy az egyes jeles alkalmak esetén, így a “Fekete Péntek” vagy “Black Friday” közeledtével is valóban igényes és kedvezményes ajánlatok közül választhass szeretteidnek.